CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 23., kedd, Bel napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Közélet  

A város eddigi megoldatlan ügyeinek a kezelésével, és a város felemelkedését biztosító jövővel szeretne foglalkozni.

Firtl Mátyás (FIDESZ) sajtóközleménye

Sajnálatosnak tartom, hogy Kránitz László képviselőjelölt (MSZP) a választási kampányban láthatóan a botránypolitizálásban érdekelt - hangzik Firtl Mátyás sajtóközleménye, amely szerint a Fidesz országgyűlési képviselőjelöltje ,,továbbra is a soproniakkal és a Sopron környéki emberek napi gondjainak minél előbbi megoldásával, a város eddigi megoldatlan ügyeinek a kezelésével, és a város felemelkedését biztosító jövővel szeretne foglalkozni.".

Firtl Mátyás az őt ért támadássorozatot ,,érthetetlennek, annak hangnemét és stílusát Sopronhoz méltatlannak és elfogadhatatlannak" tartja.
,,A munkát vállaltam és vállalom, a támadásokat viselem."- szól a közlemény. A képviselőjelölti vitára Firtl Mátyás készen áll.

Firtl Mátyás úgy véli , hogy az MSZP képviselőjelöltje ,,a város és az emberek konkrét problémáiról" tereli el a figyelmet.
,,Az emberek immár olyan mindennapossá vált gondokkal küzdenek, amelyek az elmúlt két év kormányzásának a következményei, és amelyekre Kránitz László úr MSZP-s országgyűlési képviselőként sajnos nem lehet büszke." - fogalmaz.
Leszögezi: ,,A soproniságát az Európai Parlamentben is büszkén vállaló Szájer Józseffel együtt Sopron lehetőségeinek kiaknázására és bővítésére szeretnénk fordítani erőinket."
Ugyanakkor hangsúlyozza: számít Kránitz László országgyűlési képviselő (MSZP) együttműködésére a Sopron Európa Kulturális Fővárosa 2010 cím elnyerésében, amiben egyúttal Hiller István kulturális minisztert arra kéri, hogy ,,érezze kötelességének Sopron támogatását a város jövője szempontjából oly fontos Európa Kulturális Fővárosa 2010 cím elnyerésében."2004. október 22., péntek 17:32


címlap zóna archívum
© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület