CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 7., kedd, Gizella napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sportcentrum  

Nemzetközi vizeken a Fradi

Focinapló - 2004. Október

Néhány érdekesség a világ labdarúgásából

október 6. Elkészült az új lebonyolítású UEFA-kupa csoportkörének sorsolása, melyben idén kisebb meglepetésre a Ferencváros is érdekelt. A budapesti zöld-fehérek nehéz, még ha nem is teljesen reménytelen feladat előtt állnak. Az ellenfelek a svájci Basel, a német Schalke 04, a holland Feyenoord Rotterdam és a skót Hearts csapata lesznek. Az első játéknapon a Ferencváros egyből szabadnaposként kezd.

október 9. Ismét beigazolódott, hogy bármennyire is optimista nép a magyar, a labdarúgásban nincsenek csodák. Az ékes sajtónyilatkozatok alapján egy pontért Svédországba utazó magyar válogatottat az újabb selejtező mérkőzésen a skandináv válogatott sima, szinte megalázó 3:0-val intézte el.

október 13. Némileg megnyugodtak a kedélyek Portugália futballfrontján, miután a csapat előzőleg komoly csalódást okozott a szurkolóknak azzal, hogy csak 2:2-t tudott elérni Liechtenstein ellenében. Egy héttel később azonban sikerült helyreállítani a rendet, mikor is hazai pályán 7:1-re kiütötték az orosz nemzeti tizenegyet.

október 20. Rangadókat rendeztek az európai kupákban. A Valencia hazai pályán kínos vereséget szenvedett (1:5) az egyre jobb formába kerülő Internazionale ellen, a csúcsrangadón a Milan 1:0-ra legyőzte a Barcelonát, míg a másik ágon a Juventus szintén 1:0-ra verte a Bayern Münchent.

október 24. Csúcsrangadókat játszottak az európai topligákban is. Az eredmények: Milan : Inter 0:0; Rapid Wien : Austria Wien 1:1; Sparta Praha : Slavia Praha 2:0, Partizan Beograd : Crvena Zvezda 0:0, míg Angliában a Manchester United megszakította az Arsenal közel 50 mérkőzésen keresztül tartó veretlenségi szériáját (2:0).



2004. november 09., kedd 17:25


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület