CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 6., hétfő, Ivett, Frida napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sportcentrum  

Ferguson - Túl az ezren

Focinapló - 2004. November

Néhány érdekesség a világ labdarúgásából

november 4. A Ferencváros ezúttal hazai pályán is bemutatkozott az UEFA-kupa csoportmérkőzésein belül, ezúttal a holland Feyenoord Rotterdam volt az ellenfél. Kevés holland szurkoló érkezett, a nagyhírű csapat is elég gyenge produkciót mutatott, így lett a végeredmény egy igazságosnak mondható 1:1.

november 7. Komoly meglepetéssorozat a német Bundesligában ! A közepesen haladó Nürnberg hazai pályán 4:0-ra kiütötte az eddig meglepetésre listavezető Wolfsburg csapatát. Mivel a Stuttgart szintén 4:0-ra verte az idén extrém gyenge Rostock-ot, így megkezdte a felzárkózást.

november 13. Szenzációs londoni derbi az angol bajnokságban, a Tottenham hazai pályán 4:5-ös vereséget szenvedett az idén kicsit botladozó Arsenal-tól. Črdekesség még, hogy a végül győztes Arsenal valamennyi gólját idegenlégiós játékos szerezte.

november 17. Kötelező győzelmet aratott a magyar válogatott az újabb selejtező csoportmérkőzésén. Máltán alacsony színvonalú találkozón 2:0-ra győzött nemzeti tizenegyünk a gyengécske hazai csapat ellenében.

november 23. Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere immáron 1.000 mérkőzés óta ül az angol gárda kispadján. Eddig 1986 óta a mérleg 8 bajnoki cím, 5 FA-kupa győzelem, 1-1 Bajnokok Ligája, Világ Kupa, Kupagyőztesek Európa Kupája és Európai Szuper Kupa – győzelem.

november 25. Kb. 1.500 ferencvárosi szurkoló tekintette meg Gelsenkirchenben a helyszínen a Schalke 04 – Ferencváros UEFA-kupa csoportmérkőzést. Nagy örömük azonban nem lehetett a mérkőzésben, mivel a Schalke erőlködés nélkül, sima 2:0-al lefutballozta a magyar bajnokot.

november 30. Szükségtelen, lejáratós túrán szerepelt a magyar válogatott az év lezárásaként, Thaiföldön a Király Kupa keretein belül Szlovákiával találkoztunk, ahol is egy színvonaltalan találkozón 1:0-ás vereséget sikerült szenvednünk.



2004. december 06., hétfő 10:14


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület