CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. június 20., csütörtök, Rafael napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Egészség  


Egészségmegőrző rendezvénysorozat indul

Az Éltető Erő Alapítvány a Rák Ellen szervezésében programsorozat indul a fiatalok számára egészségmegőrzés terén.Első alkalommal, február 8-án 15 órakor az Erdészeti Múzeumba ( Sopron, Templom u. 4. sz.) várják az érdeklődőket.
A sorozat első előadásának címe ,,Erdőről más szemmel” utal arra, hogy a szervezők az erőismeretnél többet és mást akarnak nyújtani a résztvevőknek.
A nagy terhelés, a stressz okozta problémákra kínálnak majd olyan megoldást, mely mindenki számára erőt, felüdülést ad, az egészség megőrzését szolgálja.

Második alkalommal március 4-én 15 órakor a Gyermek- és Ifjúsági Központban Schobert Norbit látják vendégül, aki az egészséges táplálkozás és testmozgás adta örömökre hívja fel a résztvevők figyelmét, illetve bemutatót tart.

Áprilisban Gödéné Török Ildikó a biblioterápia ( az irodalmi művek olvasása, feldolgozása során történő feszültségoldás) adta lehetőségeket ismerteti.

Májusban Varga Tamás, a rendezvénysorozat első előadását tartó szakember a természetbe vezeti majd az érdeklődőket, hogy mindazt, amiről az addigi előadások alatt szó volt, a valóságban is megtapasztalhassák.

Csiszár Zoltánné, az alapítvány kuratóriumának elnöke a cyberpress.hu –val közölte: ősszel folytatjuk a rendezvénysorozatot, illetve, amennyiben az elhangzott programok folytatására igény lesz, arra is van mód és lehetőség, hogy azokat folytassák.

Azok pedig, akik adójuk 1 százalékával szeretnék támogatni az Éltető Erő Alapítvány a Rák Ellen tevékenységét, adóbevallásuk készítésekor ezt megtehetik. Az alapítvány adószáma 18539893-0-08.

(cyberpress)
2005. január 28., péntek 15:35


címlap zóna archívum
© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület