CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. július 22., hétfő, Magdolna napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Közélet  

a Deák tér Fórum kerekasztal beszélgetést szervez 2005. február 4-én 15 órai kezdettel a a Nyugat-Magyarországi Egyetem rektori tanácstermében. (Bajcsy-Zsilinszky Endre u. 4. B. ép I. em.)

A Deák tér felújítása: a Deák tér Fórum kerekasztal beszélgetést szervez 2005. február 4-én 15 órai kezdettel a Deák tér Fórum kerekasztal beszélgetésre hívta meg Sopron város építészeit és kertépítészeit a Deák tér tervezett felújítása ügyében. A Deák tér Fórum nevében, Varga Gábor közlése szerint ,,az ülés a sajtó képviselői számára nem nyilvános", de azt követően 17 órakor a Fórum a helyszínen sajtótájékoztatót ad.
A „Deák tér Fórum”, mint a lakók igényeit reprezentáló ad hoc civil tömörülés szeretné e tárgyban megszólítani a helyi szakembereket, ezért kerekasztal beszélgetést szervez 2005. február 4-én 15 órakor a Nyugat-Magyarországi Egyetem rektori tanácstermében. (Bajcsy-Zsilinszky Endre u. 4. B. ép I. em.)

A beszélgetést Prof. Dr. Winkler Gábor Ybl-díjas építész vezeti.A program szerint 15.00 – 15.30 óra között a résztvevők a tervekkel ismerkedhetnek, 15.30 – 17.00 között kerül sor a Deák tér felújításáról. szóló kerekasztal beszélgetésre Dr. Winkler Gábor vitaindítójával

A szervezők felszólalási lehetőséggel meghívottjai:
Tervező irodák, intézetek: A2 Építésziroda Kft., Lőver-Plan Kft., Meander Sopron Építész iroda Kft., Mestervonal Kft., MonArch Építészirdoda Kft., V + A Viszlai Építésziroda Kft., Fabrik Tervező Művészeti Kft., NyME AMI Belsőépítész Tanszék, NyME FMK Építéstani Tanszék. 23 építész-, illetve építészmérnök, tíz kertépítész, kertészmérnök,
Dercsényi Pálné okl. táj- és kertépítészmérnök, a Deák tér tervezői, Wallner Krisztina okl. kertészmérnök és Buzgó Csanád okl. építészmérnök mellett, a Polgármesteri Hivataltól Kuslits Tibor főépítész, a más szakmák képviselői között helytörténész, útépítő szakmérnök is szerepel a meghívottak között.
A szervezők vendégként hívták meg Walter Dezső polgármestert, Hruby József alpolgármestert, és további egyesületek tagjait. Érdeklődők a férőhelytől függően vehetnek részt a fórumon. További információk: a http://soproni-deakter.fw.hu/ oldalon.
Kapcsolatfelvétel: deakter@chello.hu.2005. február 02., szerda 21:27


címlap zóna archívum
© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület