CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 25., csĂĽtörtök, Márk napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Hírek - események  

Uszoda-felújítás

Megújult a soproni Lővér Fürdő. A Csik Ferenc Uszodában a - 17 millió forintból - ezúttal lecserélték az öltöző szekrényeket és a nyílászárók egy részét. A létesítmény mostantól rendkívül kedveményes hétvégi belépést biztosít vendégeinek.

Folyamatos nyitvatartás mellett, a tavalyi pénzkeretből októberben kezdték meg a medencetéri nyílászárók és az öltözőszekrények cseréjét a több mint 27 éves létesítményben, amely most új, mozgáskorlátozottak számára kialakított egészségügyi helyiséggel bővült és egy korszerű, UV lámpás vízfertőtlenítőt és is vásárolt az üzemeltető.

Varga Tibor, a Fürdő Üzemmérnökség művezetője a Cyberpress-nek elmondta: a létesítmény üzemeltetését három évvel ezelőtt vette át az önkormányzattól a Víz- és Csatornamű Rt. Azóta folyamatosan végzik a szükséges felújítási munkálatokat: egyebek mellett festést, a tusolók felújítását; szigetelték a tetőt és új vízforgató berendezést szereltek be (ez a kis- és nagymedence vízforgalmát külön szabályozza, a medencék közti hőmérséklet különbség miatt volt rá szükség).

Idén a tavalyihoz hasonlóan legalább 55 millió forintot költenek a fürdő karbantartására és a szükséges felújításokra. Folytatják a burkolatok és nyílászárók cseréjét, új recepciót és modern automata beléptető rendszert építenek. Ezenkívül további 70 milliós beruházással egy 20 méter átmérőjű gyermekmedence építését is tervezik a kinti strandrészen a másik kismedence mellett.

A soproniak egészségesebb életmódja érdekében, valamint azért, hogy a szolgáltatások a kispénzűek számára is elérhetők legyenek, a Csik Ferenc Uszodába mostantól szombaton és vasárnap délután kedvezményes áron, mindössze 250 forintért válthatunk belépőjegyet.

Tóth Anita Lilla



2005. február 03., csütörtök 17:23


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület