CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 6., hétfő, Ivett, Frida napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sportcentrum  

2012 - EB Magyarországon?

Focinapló - 2004. Január

Néhány érdekesség a világ labdarúgásából

január 1. Angliában a hagyományok szerint az új esztendő első napján sem áll meg az élet, teljes fordulót rendeztek. Itt mindhárom nagy csapat idegenben lépett pályára, és mindhárman diadalt is arattak. A Chelsea a Liverpool otthonában győzött 1:0-ra, az Arsenal a Charlton Athletic ellenében 3:1-re, míg a Manchester United a Middlesbrough stadionjában nyert 2:0 arányban.

január 9. Immáron 18 fordulója veretlen az Internazionale, ettől függetlenül nem vezeti a tabellát, mivel a mérkőzések nagy részében döntetlent ért el. A Sampdoria elleni hazai mérkőzés is parádésan alakult. A 83. percig 2 :0-ra vezetett a San Siroban a genoai csapat, majd jött az Inter, és a 88., 91. és 93. percekben rúgott gólokkal hozta a találkozót.

január 15. Rangadót játszottak Angliában, a Liverpool otthonába a Manchester United látogatott, és szenzációs mérkőzésen 1:0-ra diadalmaskodni tudott idegenben. A sajtó azonban nem emiatt ragadta fel a találkozót, hanem azért, mert a liverpooli szurkolók hosszú idő után ismét rasszista megnyilvánulásokat hallattak az ellenfél színesbőrű játékosai irányába.

január 28. Ismét szóba került egy magyar érdekeltségű labdarúgó Európa-bajnokság lebonyolítása. Ezúttal Horvátország volna a partner, a cél a 2012-es esemény, az eddigi ráfordítás 300 millió forint, az esélyek alacsonyak.

január 30. Hat év után először fordult elő, hogy Argentínában hiányzott az első két helyről a bajnokság végeztével a Boca Juniors vagy a River Plate. Az ez évi bajnokságot meglepetésre a Newell´s Old Boys nyerte, izgalmas véghajrában megelőzve a Velez Sarsfield csapatát.



2005. február 06., vasárnap 14:03


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület