CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. jĂşlius 16., kedd, Valter napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Közélet  

A cél a helyi csoportok megerősítése azért, hogy a 2006-os választási kampányban, és Sopronban az idei időközi választáson is támasza legyenek a Fidesznek.

Pongrácz Nóra - újraválasztott Fidelitas alelnök

Pongrácz Nóra, a múlt hétvégén Győrött rendezett Fidelitas rendkívüli tisztújító kongresszuson újraválasztott alelnök, tartott sajtótájékoztatót 2005. március 4-én, pénteken a Fidesz Új utcai irodájában.A politikus tájékoztatott arról, hogy az új elnökség, Szíjjártó Péter elnök mellett tizenöt alelnökkel és két póttaggal irányítja a szervezet működését.

Az új vezetés szeretné elérni, hogy a 14-35 éves korosztályból minél többen csatlakozzanak a szervezethez, nem csupán a politika miatt, hanem, mert jól érzik magukat a közösségben, amely segít megőrizni fiatalságukat, lazaságukat, hogy "ne kerüljenek koravén állapotba".

Pongrácz Nóra kiemelte: a cél a helyi csoportok megerősítése azért, hogy a 2006-os választási kampányban, és Sopronban az idei időközi választáson is támasza legyenek a Fidesznek, és mindent megtesznek azért, hogy a Fidelitas továbbra is Magyarország legnagyobb és legerősebb politikai ifjúsági szervezete maradjon.

Az alelnök elmondta: előző mandátuma idején is, Fidesz minta.alapján a szakmai kabineteket irányította, célja továbbra is a fiatalok véleményének megjelenítése az ifjúságpolitikai, biztonságpolitikai, egészségügyi, kulturális kabineteken keresztül.

Pongrácz Nóra elégedett az 50 tagból álló helyi szervezet létszámával, de továbbra is várják a fiatalokat a szervezetbe, fontosnak tartva ennek közösségformáló szerepét .

tsz2005. március 05., szombat 01:46


címlap zóna archívum
© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület