CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 26., péntek, Ervin napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Hírek - események  

Sajtónapi köszötések

A város köszöntötte médiamunkásait
Sajtónapi köszöntésre kapott meghívást a soproni média a város részéről.
Az immár hagyományos rendezvényen a Tercia Serházban Walter Dezső, Sopron polgármestere köszöntötte a résztvevőket. Hangsúlyozta az újságírók, szerkesztők felelősségét, azt, hogy a politikusokkal, közéleti személyiségek és a sajtó közötti jó kapcsolat mellett fontos az objektív tájékoztatás, ami feladata a médiának.
Sopron polgármestere arra biztatta a jelenlevőket, hogy az olvasókat, a várost, az országot megfelelően tájékoztassák az eseményekről. A sajtóreggelin részt vett Kránitz László, az MSZP országgyűlési képviselője és Csák Ferenc, szocialista országgyűlési képviselőjelölt is.
A rendezvényen a város fogadáson vendégelte meg az újságírókat, szerkesztőket, ahol ezúttal kötetlen formában adódott alkalom arra, hogy közvetlenebb módon tájékozódhassanak kölcsönösen egymás munkájáról a városvezetők, politikusok és a médiában dolgozók.

A megyei önkormányzat köszöntőtte a médiát
A Szabad Magyar Sajtó Napjának alkalmából Firtl Mátyás, a megyei közgyűlés általános alelnöke a soproni média munkatársait köszöntötte, ezúttal Sopronban, a Perkovátz-házban.
Az alelnök elmondta: hagyományt kíván teremteni azzal, hogy az eddigi évek gyakorlatától eltérően – amikor Győrbe hívták meg a soproniakat – ezután Sopron lesz a helyszíne annak az ünnepségnek, amelyen Győr-Moson-Sopron Megye Önkormányzata a soproni újságíróknak megköszöni munkájukat.
A rendezvényre, amelyre minden helyi médium meghívót kapott, jelen voltak a Kisalföld, az MTV Regionális Stúdiója, a Sopron Televízió, a Corvinus Rádió és a cyberpress.hu munkatársai, akiknek a munkájukat méltató szép szavak mellett egy Győr-Moson-Sopron Megyét bemutató reprezentatív albummal és oklevéllel köszönte meg gyakran fáradságos, és felelősségteljes ténykedésüket Firtl Mátyás. Az alelnök hangsúlyozta: az ajándék jelképes is, és arra irányítja a figyelmet, hogy Győr, Moson, Sopron összetartoznak, egységet alkotnak, és hogy Sopron fontos a megyének. A sajtónapi köszöntésen jelen volt Szájer József, EP-képviselő, aki szintén köszöntötte a jelenlévőket. A rendezvény pezsgős koccintással és kötetlen hangulatú beszélgetéssel folytatódott.



MDF-köszöntő
Az MDF nevében Nagy Tamás képviselőjelölt a Corso-étteremben látta vendégül a soproni újságírókat, akiknek elismerte és egyben megköszönte eddigi munkájukat. Ajándékul a soproni újságírók egy-egy Anatll-breviáriumot kaptak a jövőbeli jó együttműködés reményében is tartott sajtónapi köszöntő mellé a híres emberek híres étkeit felvonultató menüsort követően.
(cyberpress)



2005. március 15., kedd 23:38


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület