CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 26., péntek, Ervin napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Közélet  

Dr. Friedl László Mihály: Igazságot Sopronnak!

Dr. Friedl László Mihály: Igazságot Sopronnak!

A nyilvántartásba vételhez másodikként Dr. Friedl László Mihály, a műszaki tudományok kandidátusa is leadta érvényes számú ajánlószelvényeit a helyi választási irodában – jelentette be tegnapi sajtótájékoztatóján a független jelölt, aki felvállalva, hogy a Magyar Vidék és Polgári Párt képviseltében indul Sopronban az áprilisi időközi választáson.

Szeremley Huba, Dr. Friedl László Mihály, Dr. Bánk Attila a sajtótájékoztatón

Igazságot Sopronnak! – az alapvető üzenete a jelöltnek és az őt támogató Magyar Vidék és Polgári Pártnak (MVPP). Sopronban Dr. Bánk Attila, a párt elnöke, és annak egyik proeminens támogatójaként Szeremley Huba ajánlotta a választók figyelmébe Dr. Friedl László Mihályt.
A jelölt kifejtette: Sopront és környékét elzártságánál fogva az elmúlt negyven évben sorozatos és folyamatos igazságtalanság érte, és az elmúlt 15 évben sem történt előrelépés a város fejlődése területén. Egyrészt a Globex-ügy és annak kihatásai rányomták bélyegét a városra, az elhanyagolt épületek, rossz utak, pusztuló terek miatt Sopron elveszítette azt a térségben addig betöltött központi szerepét, amelynek visszaszerzése a megfelelő hosszú távú fejlődés biztosítása esetén lehetséges lenne. Dr. Friedl László Mihály az kiemelte az idegenforgalom érdekében tett fejlesztések fontosságát. A MVPP nem ,,pátkatonát” hanerm olyan független személyiséget szeretne a parlamentben látni, aki soproni, tud és akar tenni városáért, környezetéért, a magyar vidékért.
A párt elnöke arról szólt, hogy a városnak kárpótlásként kellene visszakapnia mindazt, amit az elmúlt évtizedekben elveszített, ezért a párt bizottságot állít fel.
A MVPP ,,épülőben van Sopronban” – fogalmazott Dr. Bánk Attila, aki szerint az időközi választásban a párt a támogatottsága is lemérhető lesz. Szeremley Huba nehezményezte, hogy az MDF választási szórólapján szerepelteti az FKgP-ot; kifejtette: írásos nyilatkozatuk van arról, hogy az FkgP sem az MDF-et, sem annak jelöltjét nem támogatja a jelen időközi választásban.
(cyberpress)



2005. március 22., kedd 08:17


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület