CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 28., vasárnap, Valéria napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Rendezvények  

Továbbra is viták kereszttűzében a Sopron Holding Vagyonkezelő Rt.- Időszakosan működő határátkelőhelyek nyíltak Jánossomorjánál, illetve Fertőrákosnál- Rektort választottak a győri egyetemen

 

A Corvinus Rádió hírei
Április 4. 18.00 óra

Továbbra is viták kereszttűzében a Sopron Holding Vagyonkezelő Rt.
További munkaterületekkel bővülnek a soproni régió csatornázási munkálatai
Rektort választottak a győri egyetemen
Időszakosan működő határátkelőhelyek nyíltak

Időszakosan működő határátkelőhelyek nyíltak Jánossomorjánál, illetve Fertőrákosnál. A részleteket Kovács Ivántól, a Határőrség szóvivője közölzte a Corvinus Rádióval.

A Szombathelyi Határőrigazgatóság beszélgetésre és javaslatcserére invitálta  a területéhez tartozó települések vezetőit. Az eszmecsere a hétvégén kezdődött és a napokban is folytatódik, olyan témákról, mint a szervezet és a civilek együttmüködési lehetőségekről, ill. a schengeni egyezmény aláírása után várható helyzetről – közölte Kemenes Péter szóvívő.

Továbbra is viták kereszttűzében a Sopron Holding Vagyonkezelő Rt.Az önkormányzat hatékonyabb gazdálkodását szolgáló Sopron Holding Vagyonkezelő Rt. alapításáról szóló előterjesztés már a legutóbbi közgyűlésen vitás helyzetek elé állította a koalíciót és az ellenzéket. Rádonyi László, a FIDESZ Soproni Csoportjának mb. elnöke mai sajtótájékoztatón a Holding előkészítettségét hiányolta.

Együttműködési megállapodást írt alá tegnap a Soproni-hegység Natúrpark Egyesület és a Lánzséri-hegyek Natúrpark Egyesület két vezetője. Az együttműködés célja elsősorban a kölcsönös információcsere és a natúrparki tevékenység egyeztetése. A megállapodás tartalmát Taschner Tamás, a Soproni – hegység Natúrpark Egyesület programvezetője ismertette rádiónkkal.

Az Észak – Dunántúli és Nyugat – Dunántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság a lakosság véleményét is várja a Rába térség vízgazdálkodási kérdéseinek megoldásában. Ezen a héten fogadóórák keretében várják az érdeklődők kérdéseit. A Rába-terv jelentőségét és a fogadóórák helyszíneit Bera Márta, a WWF Magyarország munkatársa ismertette a CR rádióval.



2005. április 04., hétfő 22:05


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület