CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 8., szerda, Mihály napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sportcentrum  

Signori már Sopronban varázsol

Focinapló - 2005. október

Néhány érdekesség a világ labdarúgásából

október 1. Nem sikerült a bravúr a Debrecennek az UEFA-kupában sem, az ukrán Sahtar Donyeck ellenében idegenben először 1:4-re, majd itthon is 0:2-re maradt alul a magyar bajnok, ezzel komoly csalódást okozva szurkolóinak.

október 2. Bravúrt bravúrra halmoz a szlovák Artmedia Bratislava. Előbb a selejtezőben csúnyán megalázta a skót Celtic Glasgow csapatát (0:5), majd a Bajnokok Ligájába jutva Portugáliában 40.000 döbbent néző előtt 3:2-re legyőzte a Porto gárdáját is. Ugyanebben a fordulóban a Milan – Schalke 04 találkozón (2:2) Seedorf már 25 másodperc alatt betalált a németek kapujába.

október 8. Még a harmadik hely sem lett meg a világbajnoki selejtezőcsoportban, mivel a magyar válogatott Bulgáriában is 2:0-ás vereséget szenvedett, így veszélybe került Matthäus szövetségi kapitány állása is.

október 12. Újpesten – egy tét nélküli mérkőzésen – 6.000 fizető néző előtt a világbajnoki csoportmérkőzések zárásaként Magyarország válogatottja 0:0-ás döntetlent játszott Horvátország nemzeti tizenegye ellen. Ez máskor akár bravúr is lehetne, most azonban csak a csoport 4. helyéhez volt elegendő.

október 15. Hiába a nagy ígérgetések, hiába a Real Madrid viszonylag gyenge formája, a madridi derbin 55.000 néző előtt egyértelmű eredmény született: Atletico Madrid – Real Madrid 0:3.

október 22. Sztárjátékost igazolt az FC Sopron ! Az egykori világsztár, többszörös olasz gólkirály Giuseppe Signori (37 éves) igazolása kezdetben igencsak megosztotta a soproni közvéleményt, azonban az első mérkőzéseken pár villanással és góllal máris pozitív bemutatkozást produkált a veterán labdarúgó.



2005. november 03., csütörtök 00:02


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület