CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 2., csütörtök, Zsigmond napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sportcentrum  

Gyászol a foci társadalom - Elhúnyt George Best

Focinapló - 2005. november

Néhány érdekesség a világ labdarúgásából

november 1. Az eddig hibátlanul és csúcsformában játszó Chelsea megszerezte a szezonban az első vereségét, mikor is a Bajnokok Ligájában a Real Betis otthonában Spanyolországban 1:0-ás vereséget szenvedett.

november 5. Kicsit megingott a „tökéletes“ Chelsea teljesítménye az utóbbi időben, mivel a nemzetközi vereség után az angol bajnokságban is becsúszott egy vereség, mégpedig egy színvonalas találkozón a Manchester United tudta legyőzni hazai pályán 1:0-ra. Ettől függetlenül a Chelsea a nemzetközi kupában és a hazai bajnokságban is fölényesen vezeti a tabellát.

november 16. Alacsony színvonalú barátságos mérközést játszott egymással Görögországban az Európa bajnok görög válogatott és Magyarország. Egy alacsony színvonalú, rengeteg cserével tarkított mérkőzésen a hazaiak 2:1-re nyertek, itt Torghelle Sándornak kijárt az a kétes dicsőség, hogy immáron két egymást követő válogatott mérkőzésen is sikerült kiállíttatnia magát.

november 19. Csúcsderbit játszottak a spanyol bajnokságban, itt a remek módon zsonglőrködő Ronaldinho vezérletével a Barcelona 3:0-ás idegenbeli kiütéses győzelmet aratott az idén nagyon rapszódikusan szereplő Real Madrid otthonában.

november 25. Elhúnyt George Best, egykori Aranylabda győztes, északír válogatott, a Manchester United egykori kíválósága. Halálát – éppúgy, mint karrierje korai hanyatlását is – a mértéktelen alkoholfogyasztás okozta.

november 27. A 2005-ös évben a France Football választásán a Barcelona kíválósága, a brazil Ronaldinho lett az Aranylabda méltó tulajdonosa. A brazil sztár a teljes közvélemény szerint megérdemelten jutott a kitüntető címhez.



2005. december 01., csütörtök 19:51


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület