CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 20., szombat, Tivadar napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sportcentrum  

Ronaldinho tarolt

Focinapló – 2006. január

Néhány érdekesség a világ labdarúgásából

január 3. A France Football Aranylabdájával párhuzamosan minden évben kiírt FIFA World Player szavazást is egyértelműen, elsöprő fölénnyel a Barcelona brazil játékosa, Ronaldinho nyerte.

január 7. Szenzációs mérkőzést játszottak az olasz bajnokság aktuális fordulójában. Milánóban hazai pályán az AC Milan erősen megszenvedett a Parma gárdája ellen, azonban mégis nyerni tudott 4:3-ra, így feljött a bajnokság 2. helyére, beelőzve a helyi rivális Internazionale csapatát. A tabellát továbbra is nagy fölénnyel vezeti a Juventus.

január 10. A Barcelona ebben a szezonban megdöntötte az eddig a Real Madrid által tartott rekordot, mivel megszakítás nélkül 16. tétmérkőzésén is győzni tudott. A katalán gárda ezúttal a Spanyol Kupa nyolcaddöntöjében verte 6:0 arányban az FC Zamora csapatát.

január 14. Házirangadót játszottak Manchesterben, melyen komoly meglepetés született: az 50.000 néző (telt ház) előtt megrendezett összecsapáson a "hazai" Manchester City 3:1 arányban felülmúlta az idén némileg botladozó Manchester United csapatát. Ugyanebben a fordulóban az Arsenal 7:0-ra “alázta” a Middlesbrough gárdáját – itt Henry egymaga három találatig jutott – azonban ettől függetlenül a Chelsea továbbra is szinte már bajnoknak érezheti magát.

január 27. A svájci Montreux városában kisorsolták a 2008-as labdarúgó Európa-bajnokság selejtező-csoportjainak beosztását. A magyar válogatott a címvédő Görögország mellett Törökország, Norvégia, Bosznia-Hercegovina, Moldávia és Málta nemzeti tizenegyei ellen lép pályára a svájci-osztrák világversenyre történő kijutásért.



2006. február 01., szerda 13:19


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület