CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 23., kedd, Bel napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Hírek - események  

GYIK – együtt az ifjúságért

Az ifjúság egész­séges életre nevelése érdekében kötött együttműkö­dési megállapodást a Gyermek- és Ifjúsági Központ a József Attila Gyermekvédelmi Központtal. Elhangzott: minden gyermek joga, hogy a kultúrához, a művelődési és szórakozási lehető­sé­gekhez hozzá­jusson.

Rendhagyó zeneóra, táncház, rocktörténeti előadások, képzőművészeti foglalkozások, köny­nyűzenei fórumok – néhány a soproni Gyermek- és Ifjúsági Köz­pont szabadidős elfoglaltságai közül, amelyre mostantól Sopron 120 család nélkül, állami gondos­ko­dás­ban nevelkedő fiatalját is várják, méghozzá ingye­nesen – hangzott el azon a fóru­mon, ahol Rozsonits Tamás, a GYIK igazgatója, valamint Tresó Zoltánné, a József Attila Gyermek- és Ifjúságvédelmi Központ megbízott igazgatója az ifjúság kulturális és egész­séges életre neveléséről szóló együtt­működési megállapodást írtak alá. Az eseményen a szakemberek hangsúlyozták: tanulás, munka és a szabadidő hasznos eltöltése a legfőbb személyiségformálók, a szülők és az őket helyettesítő felnőttek felelőssége.

Rozsonits Tamás a Cyberpressnek elmondta: „a ház programkínálatában drogprevenciós és mentálhigiénés progra­mok is szerepelnek és hamarosan az Ifjúsági Információs és Tájékoztatási Irodát is megnyílik, ahová életvezetési gondjaikkal vagy például pályaválasztási tanácsért is fordulhatnak a fiatalok. A Gyermek- és Ifjúsági Központ szeretné, ha a város valamennyi oktatási intézménye fiatal­jait rend­szeres látogatói között köszönthetné, ebben az intézmény megújult honlapja is segít­ségükre lehet. (www.gyik.hu)

Tóth Anita Lilla



2006. február 02., csütörtök 22:44


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület