CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2022. december 2., péntek, Melinda, Vivien napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Fesztiválgájd  

Szólj bele a VOLT-ba!
 A július 5-8 között az idén 14. alkalommal megrendezésre kerülő VOLT Fesztivál szervezői  valamennyi soproni és Sopron környéki postaládába az elmúlt napokban eljuttatták az esemény kérdőívét, abból a célból, hogy a helyiek beleszóljanak a Volt szervezésébe. A programra vonatkozó javaslatok mellett a fesztivál infrastrukturális fejlesztésével, szolgáltatásaival kapcsolatban is tartalmaz kérdéseket a kérdőív. A szervezők arra is kíváncsiak, hogy milyen a VOLT megítélése a városban. Mint ismeretes, a korábbi felmérések szerint a VOLT Fesztivál Sopronban és környékén rendkívül népszerűnek és elfogadottnak mutatkozott.
A kérdőív egy másik része "Best of Sopron" címmel ezúttal is a város kulturális- szórakoztató életével és gasztronómiájával kapcsolatban tesz fel kérdéseket. Tekintve, hogy a VOLT Magyarország egyik legjelentősebb turisztikai eseménye is, a VOLT-osok a helyi lakók szavazatai alapján kívánják összeállítani azoknak a soproni éttermeknek, kávézóknak, borozóknak és egyéb látnivalóknak listáját, amelyekre a soproniak a legtöbben szavaznak. A voksok alapján összeállított kalauzt a fesztivál honlapján és műsorfüzetében közlik majd, illetve a legnépszerűbb helyek idén először a "Best of Sopron" elismerő címet is magukénak mondhatják.
A kitöltött kérdőívet –amely letölthető a www.volt.hu/klub weboldalon is – ­a korábban megadott határidőt meghosszabbítva, április 1-ig várják a VOLT szervezői postán és elektronikus úton. A beküldők között 10 db VIP-belépőt is kisorsol a VOLT.
Vető Viktória2006. március 27., hétfő 15:33


címlap zóna archívum
© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület