CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. március 29., péntek, Aguszta napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Közélet  

Fókuszban a kis- és középvállalkozások

Fókuszban a kis- és középvállalkozások
„K&H üzleti tippek” konferencia Győrben június 7-én

Néhány hete indult útjára a „K&H üzleti tippek” országjáró konferenciasorozat, melynek június 7-én újabb állomása a Nyugat-magyarországi régió székhelye, Győr. A K&H Bank a térség kis- és középvállalkozóit várja egynapos rendezvényére. A Bank Nyugat-magyarországi régiója komoly eredményeket ért el az elmúlt évben. A pénzintézet, túllépve a klasszikus banki kereteken, a vállalkozások további erősödését, működésük és eredményességük növelését tűzte ki célul, melyet a konferencián elhangzó hasznos gyakorlati, pénzügyi, és gazdasági tanácsokkal kívánja elérni.

A K&H Bank elsődleges célja a konferenciasorozat megszervezésével, hogy a kis- és középvállalkozókat mind szélesebb körben szólítsa meg, és aktuális, a vállalkozók pénztárcáját érintő kérdésekre azonnali válaszokkal, útmutatással, szakértői segítségnyújtással, tanácsadással segítse. A kis- és középvállalkozókat a Bank idén 5 helyszínen várja, melynek első állomásán Miskolcon praktikus üzleti tanácsokkal felvértezve távoztak a résztvevők. Győrben június 7–én a Rába Hotelben, Szegeden, Pécsett és Budapesten pedig 2006. őszén várja a Bank a vállalkozókat a „K&H üzleti tippek” konferenciára.  A Bank tervei szerint a konferenciasorozat, folyamatosan megújuló tematikával, hagyományteremtő jelleggel minden évben megrendezésre kerül.

A konferencia tematikájának összeállítását a Bank megbízásából végzett közvélemény kutatás határozta meg. A GKI Gazdaság Kutató Intézet által megkérdezett kis- és középvállalkozások vezetőinek válaszaiból kiderült, hogy leginkább a pénzügyek és a gazdaság területein bizonytalanok. A Bank profiljából adódóan szívesen vállalta fel, hogy elsősorban külső, független szakértők bevonásával, gyakorlati példák, és esettanulmányok bemutatásával segíti a vállalkozók eligazodását a pénzügyek és a gazdaság szövevényes világában.

A győri konferencián résztvevők rálátást kapnak egy általános vállalkozói életútra; okos tanácsokat kapnak a hitelkérelem gyakorlatáról; egy sikeres pályázat feltételeiről; és különféle vállalati adómegtakarítási lehetőségekről; és nem utolsósorban egy helyi vállalkozó, Sáhó László üzleti tapasztalatairól. A konferencián előadás hangzik el Hárskuti János, a Budapesti Gazdasági Főiskola címzetes főiskolai docense, Semperger Kinga, az Árindex Forrásközvetítő és Beruházási Tanácsadó Kft. szakmai igazgatója, Gulyás Andrea, a Közép-Európai Gazdasági Tanácsadó Kft. ügyvezető igazgatója,  és Zara László az Adótanácsadók Egyesülete elnökétől.

(cyberpress)

 



2006. május 31., szerda 09:08


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület