CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2023. május 29., hétfő, Magdolna napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Közélet  

A Fidesz-Magyar Polgári Szövetség Győr-Moson-Sopron Megyei Női Tagozata immár hagyományos módon gyermeknapra ajándékokat vitt a Családok Átmeneti Otthonába

Ajándék gyermeknapra a családoknak

A Fidesz-Magyar Polgári Szövetség Győr-Moson-Sopron Megyei Női Tagozata immár hagyományos módon gyermeknapra ajándékokat vitt a Családok Átmeneti Otthonában élőknek.

2003 óta, karácsonykor, gyermeknapkor rendszeresen figyel a Fidesz Női Tagozata a soproni Családok Átmeneti Otthonában élőkre, akiknek ezeken az alkalmakon a tagozat által gyűjtött ajándékokkal kedveskedik.

Idén az otthonban lakók családonként személyre szabott ajándékcsomagot is kaptak, amelyeket Kónya Istvánné megyei elnök adott át a megajándékozottaknak, aki szólt arról, hogy mennyire fontos az egymásra figyelés, hogy milyen sokat jelent a nehezebb helyzetbe jutott embertársainknak az, hogy érezhetik: figyelnek rájuk, fontosak.

A családok egyrészt élelmiszereket, finomságokat, másrészt játékokat, könyveket, az újszülötteknek szánt kis ruhákat kaptak.

A szülők és gyerekek nagy örömmel fogadták a vendégeket és az ajándékokat.

Az eseményen – mint már eddig is többször – jelen volt Firtl Mátyás országgyűlési képviselő, aki arról szólt, hogy a szociális intézmények minden segítség, ajándék jól jön, mert az alúlfinanszírozott ágazat folyamatosan anyagi gondokkal küszködik Ezért is tartotta fontosnak minden lehetséges alkalommal támogatni a Női Tagozat kezdeményezését, hangsúlyozva, hogy lehetőségeihez mérten ő maga is személy szerint fontosnak tartja a nehéz helyzetbe jutottak segítését, támogatását.

Az otthon lakói saját készítésű ajándékokkal kedveskedtek a vendégeknek.

A jó hangulatú eseményen jelen volt Abdai Géza a Fidesz helyi szervezetének elnöke, a körzet önkormányzati képviselője, és a szervezet alelnöke, Fodor Tamás.2006. június 15., csütörtök 09:09


címlap zóna archívum
© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület