CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2022. november 27., vasárnap, Virgil napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Közélet  

A Fidesz-KDNP önkormányzati képviselőjelöltjeit Firtl Mátyás országgyűlési képviselő (Fidesz-KDNP) és Dr. Fodor Tamás polgásmesterjelölt mutatta be

A Fidesz-KDNP önkormányzati képviselőjelöltjei

A Fidesz–KDNP mind a 15 soproni választókerületben állít önkormányzati képviselőjelöltet.
Ezt Firtl Mátyás, Sopron országgyűlési képviselője, választókerületi elnök és Dr. Fodor Tamás, a párt polgármesterjelöltje jelentette be Sopronban július 28-án tartott sajtótájékoztatóján, ahol a jelölteket is bemutatták.
Firtl Mátyás Sopron országgyűlési képviselője kiemelte: amint az országos szinten tapasztalható, a szocialista kormány – a választók szándékos félrevezetésével – drámai helyzetbe sodorja az egész országot, aminek következményei a Sopronban lakókat – családokat, vállalkozókat, a tanügyben, közszférában dolgozókat – is ugyanúgy érintik. Sopronban közismert a város eladósítása. A Fidesz-KDNP és szövetségesei, akik a helyi jelöltek mögött állnak készek és képesek arra, hogy valódi alternatívát mutassanak az ország és a város megfelelő fejlődési pályára állításában- mondta Firtl Mátyás.
– A lista összeállításánál fontos szempont volt, hogy a közélet minden területéről induljon jelölt, így orvos, közgazdász, tanár éppúgy megtalálható az indulók között, mint vállalkozó vagy igazgató – mondta el dr. Fodor Tamás polgármesterjelölt. Azok mellett, akik jól teljesítettek ebben a ciklusban, és akik vállalják a megméretést újból indulnak a mandátumukért ősszel, néhány helyen pedig új, de a Sopronban élők számára korántsem ismeretlen jelöltek indulnak.


A Fidesz–KDNP soproni jelöltjei helyi választókerületenként:

Ifj. dr. Arszin Miklós ügyvéd (1. választókörzet), dr. Zombori István nyugdíjas mérnök (2.), Havas András műszaki igazgató (3.), Balogh Judit általános iskolai tanító (4.), Varga Szabolcs vállalkozó (5.), Karner Gábor vállalkozó (6.), dr. Simon István orvos, üzletember (7.), Kocsis János vállalkozó (8.), Sass László tanár, igazgatóhelyettes (9.), Pongrácz Attila biztosítási tanácsadó (10.), Osváth András szociális otthon vezető (11.), Abdai Géza vállalkozó (12.), Mágel Ágost tanár, igazgatóhelyettes (13.), dr. Varga Mária növényvédelmi szaktanácsadó (14.), Rádonyi László tervezőmérnök (15.).
(cyberpress)2006. jĂşlius 29., szombat 14:59


címlap zóna archívum
© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület