CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 24., szerda, György napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Hírek - események  

Soproni faipari szakkiállítás


www.ligno-novum.hu www.wood-tech.hu


Ligno Novum - Wood Tech faipari kiállítás

Sopron, 2006. szeptember 6 - 9.


A magyarországi gazdasági változások hajnalán, 1990. decemberében az újonnan alakult szakmai szerveződések és a Program Kiállításszervező Kft a Soproni Faipari Egyetem vezetőivel egy faipari fórum megszervezésére kötöttek megállapodást. Az első rendezvény - kiállítás és szakmai konferenciák - a sportcsarnok felét foglalta csak el, 2006-ben a kiállítás már 23000 m2-en terül el.

A Fa világa

Újra tágul a fa világa. Ahogy csökken természeti kincseink tárháza, újra előtérbe kerül a fa hasznosítása. A fa megújuló energia (zöld energia), hisz bármikor újratelepíthető, viszonylag gyorsan és kevés befektetéssel előállítható.

Ahhoz, hogy e megállapítások megállják a helyüket, korszerű gépeket, szerszámokat, technológiákat kell alkalmaznunk. A fából kiváló minőségben előállított termékek kiegészítéséhez hasonló jó minőségű szerelvények, vasalatok segédanyagok szükségesek.

A Ligno Novum - Wood Tech faipari szakkiállítások ezen gondolatoknak adnak teret, lehetőséget a szakmának a folyamatos megújulásra.

A fának formát adó eszközök 16. nemzetközi bemutatója lesz Sopronban a Ligno Novum - Wood Tech faipari szakkiállításon 2006. szeptember 6-9 között.

A kiállításra eddig 230 cég jelentkezett be - ez közel 600 magyar és külföldi képviselt vállalkozást jelent -, ezek 16 %-a első alkalommal vett részt ezen a rendezvényen. Érkeznek kiállítók Ausztriából, Csehországból, Németországból, Olaszországból, Romániából, Szlovákiából, Szlovéniából, sőt Kínából is.

Fakitermeléstől a bútorkészítésig minden megtalálható lesz a kiállításon, melyeket részletesen felsorolni nem is lehet.

A legjelentősebbek: Erdészeti, faipari gépek, eszközök, szerszámok, felületkezelés, alap-, segédanyagok és a faipar szellemi háttere mutatkozik be a Ligno Novum - Wood Tech faipari szakkiállításon. Elsősorban a faiparban tevékenykedő gyártók, kereskedők találkozója a soproni fórum, de az itt bemutatott gépek, technológiák és termékek kínálata minden vásárlátogató figyelmét felkelti.

A kiállítók gondosan készülnek az esztétikus és vevőcentrikus standok kialakítására ( ahogy azt a rendszeres vásárlátogató is tapasztalja), sőt az előjelzések szerint meghökkentő ötletekkel is találkozhatunk a standokon.



2006. augusztus 25., péntek 10:35


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület