CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2022. november 27., vasárnap, Virgil napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Szomszédvár - Régió  

Ülést tart a megyei képviselőtestület

A decemberben elfogadott munkaterv szerint 2007-ben elsőként február 9-én délelőtt ül össze a megyei képviselőtestület. A napirendek között 11 előterjesztés szerepel. Ezek között kétségkívül a legfontosabb téma a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat 2007. évi költségvetésének első fordulós tárgyalása.

A testület tavaly novemberi ülésén közmeghallgatás keretében tárgyalta a megyei önkormányzat 2007. évi koncepcióját, melyet a közgyűlés 37 igen szavazattal és 2 ellenszavazattal el is fogadott. Egyben megbízta a közgyűlés elnökét, hogy a koncepcióban foglaltak alapján összeállított 2007. évi költségvetési rendelettervezetet – a törvényben meghatározott határidőn belül - terjessze a közgyűlés elé.

Az eltelt időszakban elkészült a költségvetés-tervezet, melynek első fordulós tárgyalására kerül sor február 9-én, pénteken. Terv szerint március 2-án, a költségvetés második fordulós tárgyalásán kerül elfogadásra a megyei büdzsé.

A közgyűlés napirendi pontjai között szerepel, többek között: a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat 2007. évi költségvetésének jóváhagyása (első fordulós tárgyalás). A személyes gondoskodást nyújtó intézményekben fizetendő térítési díjakról szóló, többször módosított 5/2000. (V. 12.) rendelet módosítása, a Győr-Moson-Sopron Megye Önkormányzatának fenntartásában működő egyes intézmények közalkalmazotti létszámcsökkentés, a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat által fenntartott egyes intézmények alapító okiratának módosítása, a Regionális Idegenforgalmi Bizottságba történő delegálás, a Győr-Moson-Sopron Megyei Illetékhivatal átszervezésével kapcsolatos vagyoni kérdések rendezése, a Pannonhalmi Tájvédelmi Körzet bővítésével és kezelési tervének módosításával kapcsolatos álláfoglalás.
A közgyűlés teljes napirendi sora a
www.gymsmo.hu oldalon olvasható.

P.Z.2007. február 05., hétfő 09:03


címlap zóna archívum
© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület