CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2023. november 28., kedd, Stefánia napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sportcentrum  

Focinapló - 2007. Február
Néhány érdekesség a világ labdarugásából

február 3. Minisztertanácsi döntésre felfüggesztették az olasz bajnokság (elsö- és másodosztály) küzdelmeit, miután a Catania – Palermo rangadó kapcsán komoly zavargások alakultak ki, ahol is többszáz sebesült és egy halott rendör volt a mérleg. Egyes elemzök az ezt követö szigorítások kapcsán már az olasz ultramozgalom eltiprásáról beszélnek.


február 6. A magyar válogatott a holtszezonban a hagyományos ciprusi felkészülési tornán vett részt, ahol megint nem sikerült öregbítenie országunk labdarúgásának hírnevét. Az elsö találkozón a megfiatalított csapat Ciprus gárdája ellen szenvedett 1:2-es vereséget.

február 7. A magyar válogatottnak a ciprusi tornán a 3. helyért zajló mérközésen már sikerült szépítenie, Lettország ellen 2:0-ra tudott gyözni a magyar csikócsapat.

február 21. Megkezdödött a Bajnokok Ligájában az egyeneságú kieséses szakasz. A legnagyobb rangadón a saját bajnokságukban egyaránt gyengélkedö Real Madrid és a Bayern München találkozott Madridban, itt egy szenzációs és rendkívül színvonalas mérközésen a hazaiak 3:2-re gyözni tudtak, ami egy érdekes visszavágót sejtet.

február 24. Rangadók hétvégéjét rendezték egész Európában. A horvát derbin forró hangulat mellett a Dinamo Zagreb megérdemelten 2:1-re gyözött a Hajduk Split ellen, míg a szerb derbi is parázs csatát hozott, – a pályán, a lelátón, és a mérközés után Belgrád belvárosában is – itt több év után elöször a Partizan Belgrad 4:2-re le tudta gyözni a Crvena Zvezda csapatát. Nem múlt el botrány nélkül a spanyol derbi sem, itt 1:1-es döntetlen született a Real Madrid és az Atletico Madrid között.

Gilicze László2007. március 02., péntek 23:46


címlap zóna archívum
© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület