CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2022. december 2., péntek, Melinda, Vivien napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Hírek - események  

Elhelyezték a soproni OBI áruház alapkövét

Sopron nyugati részén, a 84-es út közelében, a Győri úton a városba vezető út mentén nyitja meg kapuit az OBI áruház.

Az áruházlánc 20. egységének alapkövét ünnepélyes keretek között helyezte el Dr. Simon István alpolgármester, Reiter László, az OBI magyarországi vezetője és Gaál Gábor, a beruházó cég ügyvezetője.Az áruház alaprajza, egy OBI-hód és egy napilap került az alapkő alá

Az OBI arra törekszik, hogy a vásárlók otthonteremtésének igényét első számú áruházként segítse – hangsúlyozta a cégvezető. Termékeik között a lakáskultúrát, a műszaki cikkeket, az építkezéshez-felújításhoz kapcsolódó termékeket, valamint kerti cikkeket kínálnak. A termékválaszték, a minőséghez kapcsolódó alacsony árak, a vevőbarát áruházi környezet mindenki számára vonzó lehet – hangsúlyozta.

Dr. Simon István alpolgármester örömteli eseménynek nevezte az alapkőletételt.

- Örömteli eseményt jelent az ingatlan-befektetőknek, továbbá a beruházónak, a vállalkozásnak, amely a területen beindulhat, és új munkahelyeket teremt. Örömteli az esemény, mert az építőipari vállalkozók munkához jutnak, örömteli, mert a szolgáltatók szolgáltatási köre új ügyfelekkel bővülhet, és örömteli a város és egyben az ország számára, mert a helyi adóbevételekhez hozzáad az új létesítmény.

- Minden új soproni létesítmény örömteli eseményt jelent, hiszen azt jelenti, hogy fejlődik, gyarapodik a város, minden tett és alkotás, ami megvalósul az emberek, az itt élők javát szolgálja – fejtette ki dr. Simon István az ünnepi eseményen.


A soproni OBI áruház mintegy 8750 négyzetméteren épül meg, amelyen belül több, mint 3000 négyzetméteres kertrész kap helyet, a kétmilliárd forintot meghaladó beruházás műszaki átadására a tervek szerint októberben kerül sor. Tízezer áruféleséget, állandó – például barkács- és kertigép, fürdőszoba – -bemutatókat, számtalan vevőbarát szolgáltatást kínál.

Az áruház gazdasági tevékenysége mellett a környezettudatosságra is törekszik, amely a környezetbarát anyagból készült, továbbá újrahasznosítható alapanyagú termékek kínálatában is megjelenik, faáruik pedig kizárólag erdőgazdálkodási telepítésből származnak.


BTÉ2007. április 19., csütörtök 08:49


címlap zóna archívum
© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület