CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2022. december 1., csütörtök, Elza napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Hírek - események  

Június a Deák téren

A Deák tér rehabilitációs programjának kivitelezése ütem szerint halad; az útépítés befejezése után lényegesen csökken a por és a zaj mennyisége; egyelőre a sok a zajt okozó gép miatt a tér por- és zajterhelése is nagy.

Június elejéig a Deák tér útaszfaltozása az északi (páratlan) oldalon befejeződik .A déli (páros) oldalon – a Csatkai utcától a Batsányi utcáig – az út alapjainak kialakítását és a szegélykövek elhelyezését végzik. Az aszfaltozást a parkolók és járdák térkövezése követi, a tér belső részein a parképítés, amely során térköves, és a gyöngykavicsos sétáló utakat alakítanak ki, és padokat, ivó kutakat telepítenek.

A Csatkai utca – Batsányi utca közötti szakaszon végső helyére kerül a Deák szobor. A térnek ezen a szakaszán folyamatosan zajlanak a parkosítási munkák, haladnak a forráspatak kőburkolatának kialakításával és a meder gyöngykavicsos feltöltésével is.

A Batsányi utca - Mátyás király utca közötti szakaszon már elkészültek a nagymedence szerkezetépítési munkálatai, amelyek a vízi kompozíció kivitelezésével folytatódnak.

A Közösségi Tér szerkezete elkészült, folytatódik a külső és belső burkolás, továbbá a villamos és gépészeti munkálatok.

Az Erzsébet utca és a Mátyás király utca közötti szakaszon zajlik a park és a sétautak kialakítása. A Virágok Templomának építése az új, módosított tervek szerint júniusban a szerkezet előkészítésével folytatódik.

A Mátyás király utca és Gyóni Géza utca közötti szakaszon az interaktív szökőkút építése, a vízi-gépészeti és kőburkolási munkálatok végzésével folyamatos.

(cyberpress.hu)2007. május 23., szerda 13:18


címlap zóna archívum
© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület