CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 14., vasárnap, Tibor napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Közélet  

A Soproni Rendőrkapitányság jelenti

Kék hírek

 2007. június 7-én délelőtt Sopronban az egyik hipermarketben két személy különböző illatszereket próbált meg 55.026 Ft értékben eltulajdonítani. A biztonsági személyzet tetten érte őket és értesítette a rendőrséget. Az ügyben a rendőrség lopás miatt büntetőeljárást indított.

 2007. június 7-én reggelre virradóan Sopronban, a Táncsics utcában az egyik lakóház előtti parkolóból ismeretlen személy eltulajdonított egy PIAGGIO NRG típusú motorkerékpárt és ezzel kb. 250.000 forint anyagi kárt okozott.Az ügyben ismeretlen tettes ellen, lopás miatt büntetőeljárás indult.

 2007. június június 7-én 01.33 órakor a Győri Rendőrkapitányág ügyeletére érkezett egy bejelentés, mely szerint ,,Sopronban hamarosan pokolgép fog robbanni az egyik szórakozóhelyen”. A bejelentést követően a rendőrjárőrök a megadott szórakozóhelyre mentek, ahol a tanúkutatás és egyéb bevezetett intézkedéseket követően a szórakozóhelytől nem messze igazoltattak egy férfit, aki az elszámoltatás során elismerte, hogy ő jelentette be a bombafenyegetést. Nevezett személy ittas volt, és ezért nem engedték be a szórakozóhelyre. Ellene közveszéllyel fenyegetés miatt indult büntetőeljárás.

 2007. június 7-én Újkér község belterületén a rendőrjárőr ellenőrzés alá vont egy személygépkocsit, melyben 4 fő utazott. A személyek gyanúsan viselkedtek, ezért az igazoltatás és további ellenőrzés során a gépkocsi utasteréből előkerült egy táskából kb. 16 gramm marihuána és kb. 2 gramm fehér por, ami feltehetően anfetamin származék. A kihallgatások során ketten elismerték, hogy korábban kábítószert fogyasztottak, illetve a gépkocsi utasainál megtartott házkutatások során 10 tő indiai kenderpalánta, valamint kábítószer fogyasztására használatos eszközöket foglaltak le. A személyek ellen büntetőeljárás indult a Soproni Rendőrkapitányságon. 

 2007. június 08., péntek 09:26


címlap zóna archívum
© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület