CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 25., csĂĽtörtök, Márk napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Fesztiválgájd  

Egy hónap s VOLT

Július 4-től július 8-a hajnalig tart az idei VOLT fesztivál. Minden eddiginél nevesebb külföldi fellépők, magyar zenekarok, családi programok – ezek várnak idén a fesztivál látogatóira.

Július első napjain évek óta a VOLT Fesztivál résztvevői töltik el városunkat, fiatalok és idősebbek érkeznek az ország minden tájáról, hogy négy napot eltöltsenek a Hűség városában. Egészen pontosan. Idén július 4-én kezdődik és július 8-a hajnalig tart az idei VOLT Fesztivál. A korábban csak magyar zenekarokat szerepeltető zenei rendezvény – az elmúlt évekbeli trendnek megfelelően - az idén is neves külföldi előadókat vonultat fel: az amerikai The Roots, az angol The Prodigy valamint a szintén az USA-ból érkező Korn zenekarok ismerősen csenghetnek sokak számára. Akárcsak a "hagyományos" magyar zenekarok, amelyek nélkül napjainkban egy fesztivál nehezen képzelhető el: Pál utcai fiúk, Zanzibár, Hiperkarma, Yonderboi, Tankcsapda, Kisál és a borz. De a zenei paletta mellett még sok más érdekes program lesz, így napközben a családosok részvételére is számítanak a szervezők.

A jegyárak idén is emelkedtek, a napijegy elővételben 5500 Ft, helyszínen 6000 Ft, a négynapos bérlet elővételben 12900 Ft, helyszínen: 15900 Ft. Az idei év egyik újdonsága, hogy kombinált bérlet is váltható (25000 Ft-ért), amely a VOLT Fesztiválra és Balaton Soundra (www.balatonsound.hu) is érvényes.

Az idei évtől a fesztivál ideje alatt a Kisalföld Volán üzemelteti a VOLT BUSZ-t, amely a belváros és a VOLT Fesztivál között közlekedik a fontosabb csomópontok érintésével.

Idén már a május végén megnyílt budapesti VOLT BOLT-ban üdülési csekkel és Sodexho kultúra utalvánnyal is lehet Sziget, VOLT Fesztivál, Balaton Sound, illetve VOLT-Balaton kombinát bérletet vásárolni. Így a budapestieknek, vagy a Pestre utazóknak nem kell a Sziget irodáig zarándokolniuk az Óbudai Szigetre, hanem a belvárosban is hozzájuthatnak az említett fesztiválok bérleteihez. A VOLT BOLT-ban természetesen "hagyományos módon", vagyis készpénzért is lehet bérletet váltani. Mindemellett fesztiválok merchandising termékei: pólók, pulcsik, kitűzők, iletve más, egyedi tervezésű, limitált példányszámú pólók és más ajándéktárgyak is megtalálhatók itt.

A rendezvényről, ahogy az elmúlt évek során is tettük, ebben az évben is szeretnénk a helyszínről jelentkezni.

Bacsárdi László



2007. június 11., hétfő 15:25


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület