CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 24., szerda, György napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Közélet  

Kék hírek

Kék hírek

 2007. június 21-én reggelre virradóan Sopronban, ismeretlenek 5 gépkocsit feltörtek és azokból CD lejátszós autós rádiókat tulajdonítottak el. Az ügyben ismeretlen tettes/tettesek ellen lopás és rongálás miatt büntetőeljárás indult.

 2007. június.21-én reggelre virradóan Sopronban, az egyik mobil szolgáltató cég bemutatótermébe törtek be ismeretlenek és az üzletből kb.50 db mobiltelefont eltulajdonítottak és ezzel kb.3.000.000 Ft anyagi kárt okoztak. Az ügyben ismeretlen tettes/tettesek ellen lopás és rongálás miatt büntetőeljárás indult.

2007. június.21-én reggelre virradóan Sopronban, a Koronázódombon lévő egyik kert szerszámos kamráját törte fel ismeretlen elkövető és onnan különböző kéziszerszámokat és kisgépeket tulajdonított el. A bűncselekménnyel a sértettnek kb.65.000 Ft anyagi kára keletkezett. Az ügyben ismeretlen tettes/tettesek ellen lopás és rongálás miatt büntetőeljárás indult.

 2007. június. 21-én éjszaka Sopronban, a Balfi utcában egy osztrák állampolgár a felázott építési területre hajtott az általa vezetett Mercedes típusú személygépkocsival és azon fennakadt. A rendőri intézkedés során gyanú merül fel arra,  hogy a gépkocsi vezetője ittas, ezért vérvételre előállították, és vele szemben ittas vezetés miatt eljárást indítottak.

 2007. június.21-én éjszaka Sopronban a Mátyás király utcában egy soproni lakost a rendőrök ittas vezetésen értek tette és vele szemben is eljárást indítottak.

 2007. június 22-én hajnalban Sopronban, a Gazda utcában lévő egyik lakóházba ismeretlen személy a nyitott ablakon keresztül bemászott és az ott lévő pénztárcából 20.000 Ft készpénzt tulajdonított el.Az ügyben ismeretlen tettes ellen lopás miatt büntetőeljárás indult.

 

 



2007. június 22., péntek 14:33


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület