CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 19., péntek, Emma napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Fesztiválgájd  

VOLT – aki egyszer itt megfordult, az visszajön

Dübörög a volt, az ország minden sarkából és a határon túlról is voltozók tízezrei érkeznek Sopronba. A VOLT fesztivál soproni ,,Szigetén” a Lővér Kempingben percről percre történik valami. Piros, sárga, zöld, kék karszalagos fiatalok tömege lepi el nemcsak a VOLT-helyszínt, de az egész várost.

Ezekben a napokban karszalagot viselt Sopron polgármestere és országgyűlési képviselője, merthogy ők maguk is kilátogattak a VOLT-ra.

Fontos a VOLT, mert néhány napra Sopront igazán fiatalos életerővel tölti meg, a várost a napi hírfolyamba kapcsolja, és immár a nyár emblematikus országos rendezvényévé vált – mondta dr. Fodor Tamás polgármester a fesztivál helyszínén, aki a szervezőkkel együtt több közreműködő és segítő szervezet standjára is ellátogatott.

Firtl Mátyás, Sopron országgyűlési képviselője szerint is a VOLT Fesztivál olyan rangos országos, mi több, nemzetközi esemény, amely Sopron jó hírnevét viszi a világba. A fiatalok tízezreit vonzza a városba, a fesztivál idejére megkétszereződik a városban tartózkodók száma, megtelik a Fő tér, a vendéglátóhelyek. A fesztivál elvitathatatlan sikere, idegenforgalmi hozadéka elismerést érdemel, mint ahogyan az a professzionális szervezőmunka is, amely a hatalmas tömeget vonzó esemény minden momentumát és helyszínét – beleértve a részleteket is – a programkínálattal együtt , amely a legnevesebb zenekarokat, fellépőket hozza Sopronba. Sopron országgyűlési képviselője gratulált a szervezőknek, és megjegyezte: a VOLT Fesztivál szervezői több soproni kulturális fesztivál szervezésében kamatoztathatnák tehetségüket, szervezőkészségüket, tapasztalatukat.

A VOLT fesztivál az a hely ahol egyrészt nincs jelentősége annak, hogy ki mit szeret, másrészt mindenki talál valami olyant a kínálatból, amit igazán szeret – vélik a szervezők.

Főiskolások, gimnazisták, vagy éppen cégvezetők, politikusok, aki egyszer megfordult a VOLT-on, az biztos, hogy jövőre is visszajön – teszi hozzá Lobenwein Norbert, és a tapasztalat azt mutatja: igaza van.




(sopron.hu)



2007. jĂşlius 07., szombat 20:41


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület