CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 26., péntek, Ervin napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Fesztiválgájd  

Ennyi VOLT
VOLT Fesztivál 2007
2007. július 7., szombat

Mit lehet írni egy fesztivál utolsó napjáról? Amikor az emberek búcsúzkodnak, és megígérik egymásnak – jövőre újra, ugyanitt.

Első rész

A szervezésen látszik, hogy ez már a 15. fesztivál: parkolók, buszjáratok, beléptetés, együttműködés a különböző szervezetekkel. A látogatókon pedig, hogy már rendszeresen járnak ide, és bejön nekik a színvonalas program, hangulat, a társaság. No meg a felhozatal, akármilyen értelemben is értjük. A jubileumi VOLT Fesztivál rendkívül erős programot vonultatott fel, ennek is köszönhető, hogy a pénteki Prodigy koncertre kikerült a "Teltház" tábla a kapura.

Nehéz bármit is írni a búcsúzásról, és a távozásról.. mindenesetre most még meséljük az élményeket, aztán alszunk egy nagyot az ágyban, és hétfőtől újra egy munkás hét kezdődik. De már csak 360 nap van hátra, és újra Sopron lesz a házigazdája a VOLT Fesztiválnak.

A fesztivál legjobb szövege: "A pénztárosokat etetni és itatni szigorúan tilos." (lásd fénykép).


A kép a fesztivál egyik jegyárusító helyét ábrázolja. A papíron lévő szöveg: "A pénztárosokat etetni és itatni szigorúan tilos."

Bacsárdi László

Második rész

Délután Heaven Street Seven közönségtalálkozón vehettem részt, majd a Dumaszínház keretében lépett fel Kovács András Péter, aki közel egy órán keresztül szórakoztatta a zsúfolásig megtelt sátor közönségét. A Nagyszínpad műsorát az Animal Cannibals nyitotta, majd a PASO (Pannonia Allstars Ska Orchestra) emelte a hangulatot. Este 9 órától Kispál és a Borz lépett fel, láthatóan a délutáni hangolás óta "készültek" a bulira: Lovasi Andrástól, az együttes frontemberétől viccesebbnél viccesebb szövegeket hallhattunk a számok között. Az este nagy részét a Bázis 7-nél töltöttük. Ezt a nevet egy pesti barátom találta ki, és a Pálinkaházat jelölte. Mivel központi helyen volt, ezért alkalmas volt találkozási pontnak és nem mellesleg nagyon finom pálinkát árultak. Az Arénában a Hyperspace nekem kicsit csalódás volt: nem volt olyan átütő zene, mint a korábbi években megszokhattuk és ez meglátszott a létszámon és a hangulaton is. A legnagyobb esti buli Enikő partyn ill. a VIP sátorban tombolhattak a résztvevők.

A fesztivál SMS-e: "Hol vagyok?"

A fesztivál párbeszéde: "Mindjárt jön a vihar." "Miért, melyik szinpadon lesz?"

Valcs



2007. július 08., vasárnap 21:35


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület