CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 26., péntek, Ervin napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Közélet  

Lopás Harkán- Betörés a Kolostor utcába- Szerszámgépek tűntek el a kempingből- egy Ágfalvi úti cég telephelyéről is eltulajdonítottak tárgyakat, berendezéseket

Kék hírek

 Harkán, egy a Nyéki utcában lévő családi ház melletti műhelyből ismeretlenek különböző kéziszerszámokat tulajdonítottak el. Az ügyben lopás miatt ismeretlen tettes ellen büntetőeljárás indult.

 2007.július 9-én reggelre virradóan Sopronban, a Kolostor utcában lévő templomba ismeretlen személy betört, ott kutatást végzett, majd széttörte a mosdókagylót, és eltulajdonította a csaptelepet, valamint a szifont. A rongálással kb. 18.000 forint, a lopással pedig kb. 1.500 forint anyagi kár keletkezett. A rendőrök a bejelentést követően adatgyűjtést végeztek, majd forrónyomon elfogták az elkövetőt - egy 52 éves hajléktalan személyt - aki a bűncselekmény elkövetését beismerte, és az eltulajdonított tárgyak is előkerültek tőle. Az ügyben lopás és rongálás miatt büntetőeljárás indult a hajléktalan férfi ellen.

 2007.július 9-én reggelre virradóan Sopronban, a Harkai úti camping (Volt Fesztivál) területéről ismeretlenek különböző szerszámgépeket és egy Suzuki Radli LT-F 250 típusú járművet (quad) tulajdonítottak el, ezzel kb. 920.000 Ft anyagi kárt okoztak. Az ügyben lopás miatt ismeretlen tettes(-ek) ellen büntetőeljárás indult.

 Sopronban, az Ágfalvi úton lévő egyik kft. telephelyéről ismeretlenek 2 db LCD monitort, 1 db IP kamerát, és 1 db Acces Point-ot, festékpatronokat, laser nyomtatóba való tonereket tulajdonítottak el, és ezzel kb.250.000 forint anyagi kárt okoztak. Az ügyben lopás miatt ismeretlen tettes(-ek) ellen büntetőeljárás indult.



2007. jĂşlius 10., kedd 09:24


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület