CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 13., szombat, Ida napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Közélet  

Tüntettek Sopronban is

Tüntettek Sopronban is


A Civilek a Nemzetért Mozgalom Soproni Közössége elnevezésű csoport meghívottjai tegnap Dr. Morvai Krisztina, Reiner Péter és Dr. Drábik János voltak. Az eső ellenére 280-320 fő demonstrált kitartóan.

Sopronban egy éve vette kezdetét az azóta is folyamatosan, rendszeresen hetenként tartanak rendszeres demonstrációkat. ,,Őrizzük a lángot és folyamatos jelenlétünkkel, tiltakozásunkkal kifejezésre juttatjuk, hogy erkölcsileg tarthatatlan a fenn álló politikai hatalom gyakorlás, ahol az emberek feje felett és kárára döntenek pártérdekekből. Kiszolgáltatva a magyar embereket a nemzetellenes, globalista pénzuralmi rendszernek, választási csalással” – mondta a rendezvény szervezője Göbl György.

A meghívottak, akiket a jelenlévők hatalmas ovációval fogadtak kendőzetlenül, őszintén beszéltek hazai köz állapotainkról. Arra buzdította a soproniakat, hogy éljenek véleménynyilvánítási és gyülekezési jogukkal, lépjenek fel a jogtalanság ellen.

- Az idő nekünk dolgozik mondta Lantos Péter a soproni tüntetők szónoka. Szokolay Sándor Kossuth díjas zeneszerző levélben fejezte ki támogatását, külföldi elfoglaltsága miatt nem tudott jelen lenni. ,,Lélekben a tisztulásra, jobbulásra, változásra, megújulásra várók csapatához tartozik teljes lelkem és szívem! Nehéz kivárni a katartikus tisztulást! De túl kell élnünk ezeket a méltatlan napokat... Kívánok belső hitet, elszántságot a jobbrafordulás létrejöttéhez! Lelkesedésünkről ne hagyjuk lebeszélni magunkat!” – hangzott Szokolay Sándor üzenete.2007. szeptember 19., szerda 07:52


címlap zóna archívum
© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület