CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. július 22., hétfő, Magdolna napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Hírek - események  

Boldog új évet 2008!

Megtelt szilveszter éjszakáján a Fő tér mindazokkal, akik a Tűztorony órájának a jelét várva köszöntötték egymást és kívántak boldog új évet egymásnak.

Az éjfél előtti pillanatokban dr. Fodor Tamás polgármester kívánt egy szebb és boldogabb jövőt, egészséget minden soproninak. A Fő téri színpadon a városvezetés nevében Havas András és dr. Simon István alpolgármesterek szintén az ünneplők tiszteletére és egy boldogabb új évre emelték poharaikat.

Amint az óra elütötte az éjfélt, pompázatos tűzijátékban volt részük a Fő téri jó kedvű szilveszterezőknek.
Köszöntő a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban

Az újév beköszöntét megelőzően Sopron városvezetése Sopron város közéleti személyiségei, intézmény- és cégvezetői, a művészeti és kulturális élet helyi képviselői, civil szervezetek vezetői számára a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban tolmácsolta újévi jókívánságait. Dr. Fodor Tamás polgármesrrel együtt a rendezvényen jelen voltak Havas András és dr. Simon István alpolgármesterek, Firtl Mátyás és dr. Molnár Ágnes országgyűlési képviselők.

- Amikor Önök, soproni polgárok minket választottak városunk élére, mi a szolgálat és a tisztesség jegyében vállaltuk a feladatot. Vállaltuk és megtettük azokat a sokszor kényes és nehéz lépéseket, amelyekkel a város helyzetének jobbá tételét szerettük volna elérni, a vagyonvesztés megállítását, a város gyarapítását – fejtette ki Sopron polgármestere, aki azt is hangsúlyozta, hogy a 2007-es év eredményeit csak komoly, tisztességes csapatmunkával érhették el.


Ezért köszönetet mondott a Polgármesteri Hivatal minden dolgozójának, az intézményeink vezetőinek és alkalmazottainak, s természetesen valamennyi soproni polgárnak, aki hittel támogatta a városvezetés munkáját. Köszönettel tartozom országgyűlési képviselőinknek is, akik a Magyar Parlamentben egyengetik városunk útját, valamint az Európai Parlamentben szolgálatot teljesítő képviselőinknek is, akik még Brüsszelben is fontosnak tartják, hogy Sopron város életére odafigyeljenek!
Dr. Fodor Tamás kiemelte: Sopron a szabadság és a hűség városa. Történelmünk során többször bizonyítottuk, és ennek az eszme, amely eddig is megtartotta Sopront a 2008-as esztendőre is optimizmust ad, abban a tudatban, hogy a jövő lehetőségeinek megfelelően Sopronra komoly szerep vár.

- Őrizzük együtt tovább azt a soproni szellemiséget, amely a történelem során oly sokszor bizonyította erejét, és amely Sopront a leghűségesebb várossá tette! Ebben is segítsék munkánkat, higgyenek Sopron jövőjében, tegyünk közösen érte!


- Szolgáljuk együtt hittel, teljes erőnkből, lelkünkből városunkat! – fogalmazott Sopron első embere, mielőtt a városra, a nemzetre, és egymásra is emelte a pezsgőspoharat, együtt az esemény résztvevőivel egy egészségben és sikerekben gazdag, boldogabb 2008-as esztendőre.
B. Tóth Éva2008. január 01., kedd 15:31


címlap zóna archívum
© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület