CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 25., csĂĽtörtök, Márk napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Közélet  

Iratot és készpénzt , bankkártyát loptak - bolti lopás - betörések

Kék hírek

2008. február 20-án a hajnali órákban egy soproni discoban ismeretlen tettes eltulajdonította egy vendég pénztárcáját a benne levő iratokkal és készpénzzel, valamint bankkártyával együtt. A sértett bankkártyájáról a későbbiek során 100.000 forint készpénzt vettek fel. Az ügyben ismeretlen tettes ellen készpénzt helyettesítő fizetőeszközzel történő visszaélés miatt büntetőeljárás indult.

Sopronban a Lackner Kristóf utcában található egyik áruházban 2008. február 20-án a déli órákban egy hajléktalan személy három árucikket kifizetett a pénztárnál, majd távozni akart, amikor a biztonsági rendszer bejelzett. A biztonsági őr a tettest az irodahelységbe kísérte, amikor az átvizsgálás során 13 rúd csemegeszalámi került elő, melynek értéke 22.716 forint.
A tettes ellen a Soproni Rendőrkapitányság lopás vétsége miatt büntetőeljárást indított, majd őrizetbe vétele után kezdeményezte bíróság elé állítását.

A Soproni Rendőrkapitányságra bejelentés érkezett egy fertőhomoki családi házba történő betörésről 2008. február 20-án . Ismeretlen tettes  a déli órákban besurranás módszerével behatolt egyik családi házba, azt átkutatta és a fürdőszobában elhelyezett férfi kabát zsebében lévő pénztárcát eltulajdonított ,amelyben 600 euro volt. A lopással okozott kár kb.:145.000 Ft. A rendőrség ismeretlen tettes ellen lopás vétsége miatt indított büntetőeljárást.

 Sopronban a Rauch András utca egyik családi házába  2008. február 20-án a késő délutáni órákban betörtek. Az ismeretlen tettes ablakfeszítés módszerével behatolt, majd a házat átkutatta és az előszobaszekrényből 60.000 forintot a hálószobából pedig 600 euro készpénzt, egy ezüst nyakláncot, valamint egy Dolce Gabane ezüst ékszerórát tulajdonított el. A lopással okozott kár kb.:220.000 forint. A Soproni Rendőrkapitányság munkatársai lopás bűncselekménye miatt ismeretlen tettes ellen indítottak büntetőeljárást.



2008. február 21., csütörtök 11:19


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület