CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 26., péntek, Ervin napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Hírek - események  

Az innoLignum sikere minden soproni érdeke


A soproni városvezetés az innoLignum szakvásárral kapcsolatban hívott össze egyeztető megbeszélést, amelyen a kiállítás szervezői és a város szállásadói közösen keresték az együttműködés lehetőségeit.

Az egyeztetésen megjelent szállásadók és vendéglátók egyetértettek abban, hogy a vásár és szakkiállítás sikere, és Sopron érdekében szükség van az összefogásra, ezért a város partnerei kívánnak lenni abban is, hogy eseteként kedvezményes szolgáltatásokat kínáljanak fel a vásár idejére.

Dr. Simon István alpolgármester hangsúlyozta a város maga is részt vállal a költségek tekintetében a rangos szakmai rendezvény érdekében, és a felajánlott együttműködés formái, illetve lehetséges módjai tekintetében nyitott a helyi vállalkozók javaslataira, véleményére.

A vásárt támogató vendéglátó-egységek, szállodák, szállásadó helyek külön is megjelenési lehetőséget kapnak a kiadványokon, és az internetes felületeken. Több javaslat és vélemény hangzott el a kedvezmények mértékére, a megjelenés formáira, mint ahogyan a hasonló, már bevált gyakorlatok ismertetésére is kitértek a jelenlévő vállalkozók.

A konkrét megvalósítás módját a közeljövőben fogják kidolgozni, úgy, hogy az akcióban való részvétel önkéntes, másrészt pedig nem kíván erőn felüli áldozatot az érintettektől.

Sopron vállalkozói érdekeltek abban, hogy a Sopronban megrendezendő vásár sikeres legyen, és a megjelelentek annak ellenére támogatni szeretnék a maguk eszközei és lehetőségei a város összefogásra irányult kezdeményezését, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben, – amint Mészáros Tibor étteremtulajdonos és a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség elnöke fogalmazott – forrásaikat és anyagi lehetőségeiket tekintve a soproni vendéglátás ,,elérte a sziklás talajt”.










2008. április 26., szombat 17:33


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület