CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 13., szombat, Ida napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Fesztiválgájd  

Manu Chao és Cypress Hill is fellép a VOLT Fesztiválon

A néhány héttel ezelőtt nyilvánosságra hozott programkínálat után újabb világsztárok részvételét jelentették be a VOLT Fesztivál szervezői. Július 2-3-4-5-én 250 hazai és nemzetközi produkció között a Soproni Nagyszínpad vendége lesz a MANU CHAO Radio Bemba Sound System és a CYPRESS HILL is.

A csütörtöki kínálat igazán eklektikusnak és minden igényt kielégítőnek ígérkezik, hiszen a Nagyszínpadon a brit drum and bass legenda, Roni Size Reprazent elnevezésű élő, nagyzenekaros produkcióját Goran Bregovic balkáni bulija követi. 11 órakor sokak örömére minden idők legsikeresebb latin hip-hop csapata, a kaliforniai CYPRESS HILL érkezik a Hűség Városába. Nehéz a Cypress Hillhez hasonló, igazán klasszikus csapatot találni, amely túlélt évtizedeket, nemzedékek himnuszait alkotta meg, és máig képes arra, hogy világszerte tízereket táncoltasson meg – ezúttal a VOLT Fesztivál nézőterén…

"A 15. VOLT Fesztivál elsöprő sikere után érezhető volt, hogy magasra tettük a mércét Szerettük volna már jóval korábban nyilvánosságra hozni a VOLT idei headlinereit, sajnos azonban velünk egy időben egyre több feszivált rendeznek Nyugat-Európában, így nem volt egyszerű megállapodni a világsztárokkal. A jelenlegi felhozatal ismeretében - amely keretében Manu Chao és a Cypress Hill mellett olyan nevekkel találkozhatunk majd, mint az Offspring a Dreadzone, Tosca, Frank Popp, Shantel, Tiga , vagy éppen a Nouvelle Vague - , a tavalyihoz hasonló sikerre számítunk. Mindemellett 10 színpadon naponta számos hazai zenekar adja továbbra is a fesztivál gericét. Az idei évben négynapos színházfesztivállal és több kiállítással, gyerekprogramokkal is várjuk vendégeinket. A részletes program a következő hetekben a VOLT honlapján lesz megtalálható" – mondták el a VOLT főszervezői, Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert.

Bacsárdi László2008. május 05., hétfő 09:31


címlap zóna archívum
© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület