CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. március 28., csütörtök, Gedeon, Johanna napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Fesztiválgájd  

Balatoni zene idén is

A zene és a természet kellemes összhangot alkot egymással. Erre gondolhattak a Balaton Sound szervezői is, amikor tavaly kitalálták ezt a fesztivált.

Az ötlet abból a szempontból nem egyedülálló, hogy például az EFOTT szervezői az utóbbi években mindig víz környékére szervezték a fiatalok éves találkozóját. Szeged környékén is nagy sikert aratott a Vekeri-fesztivál. Tavaly nyáron a VOLT Fesztivál házigazdáinak szervezésében debütált a Balaton Sound a Balaton minden bizonnyal legszebb panorámájú partszakaszán, Zamárdiban. Két évvel ezelőtt Zamárdi az EFOTT-nak adott otthont, és bátran állíthatjuk, az itteni szabadstrand tényleg csodálatos. Miközben a naplemente megcsillan a tó víztükrén, addig a színpadokon különbözői hazai és külföldi zenekarok lépnek fel. Nem csoda, hogy a szervezők szándéka nagyrészt megvalósult: a csodás helyszínen színvonalas és színes programkínálat négy nap alatt több mint 30.000 vendéget vonzott. Fesztiváloktól szokatlan kiállású programhelyszínekkel és vendéglátóhelyekkel, valamint egyedülálló szolgáltatásokkal várja vendégeit 2008. július 10-13-a között Zamárdiban a II. Balaton Sound. Bár a hangsúly nem csak a fellépőkön van, azért idén is elég magasra tették a szervezők a lécet, és olyan zenekarok fognak koncertet adni, mint például Sergent Gracia, Massive Attack, The B-52S, Fatboy Slim. De fellép többek közt Dj. Palotai, Neo, Anima Sound System és a Los De Abajo is. Ilyen egy ideális pihenés a Balaton partján.

A napijegy ára elővételben 6990 Ft, a helyszínen 8990 Ft. A négynapos bérlet ára elővételben 16900 Ft, a helyszínen 19900 Ft. 10 év alatti gyermekeknek felnőtt kísérővel nem kell jegyet váltani. Kombinált bérlet is váltható (kizárólag elővételben), amely a Balaton Soundra és VOLT Fesztiválra is érvényes, ez 29900 Ft-ba kerül. A mozgásban akadályozottakra is gondolnak a szervezők, a kerekesszékkel érkező vendégek számára a belépés díjtalan.

Bacsárdi László



2008. június 05., csütörtök 10:01


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület