CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 25., csĂĽtörtök, Márk napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Közélet  

Baleset Kópházán - Itta vezető Sopronkőhidán - Gépkocsilopás

Sopron - Kék hírek


2008. július 16-án a késő esti órákban Sopron és Kópháza között a 84-es főúton személyi sérüléssel járó baleset történt. Egy Renault típusú személygépkocsival közlekedő soproni lakos indokolatlanul áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol érintőlegesen ütközött egy szabályosan haladó VW transzporterrel, melynek következtében a transzporter bal hátsó gumiabroncsa kiszakadt és a füves padkára hajtott. Ezt követően a Renault visszatért a bal oldali sávba és nekiütközött a bal elejével a már lehúzódni nem tudó Suzuki személygépkocsinak. A Suzukit vezető balatonszentgyörgyi hölgy 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A balesetet okozó Renault vezetőjéről, aki a baleset során könnyebb sérüléseket szenvedett az alkoholszondás vizsgálat, valamint az azt követő vérvétel alapján megállapítást nyert, hogy bűncselekményi értékhatárig fogyasztott alkoholt. A baleset során keletkezett anyagi kár kb.: 2. 100. 000,-Ft Az ügyben súlyos testi sértést okozó ittas járművezetés miatt indult nyomozás.

2008. július 16-án a délutáni órákban Sopronkőhida belterületén a Soproni Rendőrkapitányság körzeti megbízott munkatársai ellenőrzés alá vontak egy Opel Astra típusú személygépkocsit, amelynek vezetőjéről megállapítást nyert, hogy bűncselekményi értékhatárig alkoholt fogyasztott, valamint vezetői engedélyét sem tartotta magánál. Ellen ittas járművezetés miatt büntetőeljárás valamint ezen felül szabálysértési eljárás indult. 

Feljelentés érkezett a Soproni Rendőrkapitányságra, miszerint 2008. július 15. és 16. között ismeretlen tettes eltulajdonított a soproni Alpári Ignác utca elejéről a sértett Opel Kadett típusú személygépkocsiját, melynek rendszáma DBU-470. Az ügyben a jármű jogtalan eltulajdonítása miatt indult ismeretlen tettes ellen büntetőeljárás.



2008. július 17., csütörtök 19:08


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület