CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 4., szombat, Mónika, Flórián napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Fesztiválgájd  

Játék, móka, kacagás

Elérkezett a búcsú ideje: július 4-5-én utolsó alklommal várja a lurkókat és szüleiket Budapesten a T-Home Gyerek Sziget.

Napsütéses hétvégét ígérnek az előrejelzések, tehát semmi akadálya egy változatos gyerekbarát hétvégének, ahol az apróságoktól, a cseperedettebbekig minden gyermek megtalálhatja a magának való elfoglaltságot, legyen az kézműves foglalkozás, bábjáték vagy színi előadás, koncertek vagy pónizás, bohóckodás vagy zsonglőrködés, Teddy Maci, zöldségszobrászat, mütyürkék, mancsok, kavicsok.

A T-Home Nagyszínpad ezen a hétvégén is rendkívül változatos programokat ígér: lesz Alma zenekar koncert, a Griff bábszínház a Lúdas Matyit adja elő, de láthatjuk majd a Piroska és a farkas meséjét, előadást a Varázsvirágról és végül, de nem utolsósorban lesz – a múlt hétről elmaradt – Kaláka-Gyermekműsor és Makám koncert Kimegyek holnap az állatkertbe! címmel. Az Egy mozdulat pavilon július 5-én a T–Home Gyerek Szigeten mutatkozik be először, és minden kíváncsi gyereket vár, hogy szüleikkel közösen tapasztalhassák meg a környezettudatos életmód néhány apró, ám annál fontosabb részletét.

Szombaton, július 4-én 12.30-kor, a Ki mit tud előtt a T-Home Nagyszínpadon hirdetik ki, hogy melyik nonprofit szervezet nyerte el a T-Home Gyerek Sziget látogatóinak felajánlásaiból összegyűlt játékokat. A szervezők köszönik mindazon a gyerekeknek és szüleiknek, akik elhozták feleslegessé vált játékaikat, hogy azokat eljuthassák a rászoruló gyerekekhez. Nagyon sok játék érkezett, a csörgőtől a kismotorig rengeteg szép ajándékot hoztak el a családok a T-Home Játékgyűjtőbe. Hogy pontosan mekkora mennyiség gyűlt össze, szombaton, az eredményhirdetésen derül majd ki. Természetesen a T-Home Gyerek Sziget utolsó hétvégéjén is várjuk még a megunt, de jó állapotú játékokat, amelyeket a bejáratnál kihelyezett játékgyüjtő dobozban lehet hagyni.

Részletes program a www.gyeresziget.hu-n található



2009. július 02., csütörtök 09:21


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület