CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 8., szerda, Mihály napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Diákélet - diákszáj  

Csütörtökig lehet adatot és sorrendet módosítani

A 2009. szeptemberben induló képzésekre felsőoktatási jelentkezést benyújtott jelentkezőknek július 9-ig van lehetőségük pótolni a még hiányzó dokumentumaikat, valamint változtatni a jelentkezéskor eredetileg megadott jelentkezési sorrendjükön - tájékoztatta közleményében az Educatio Nonprofit Kft. az Edupresst. A ponthatárokat július 23-án állapítják meg, az eredményekről minden felvételiző az Oktatási Hivataltól kap értesítést.

A 2009. évi általános felvételi eljárásba jelentkezők legkésőbb július 9-ig pótolhatják azokat a dokumentummásolatokat (bizonyítványmásolatok, igazolások a különböző jogcímen szerzett többletpontokról), amelyeket nem csatoltak a 2009. februárban beadott jelentkezésükhöz, vagy amelyeket időközben szereztek meg (pl. nyelvvizsga, érettségi bizonyítvány stb.). A jelentkező a felvételi pontszámítás során csak a megfelelő igazolás másolatának beérkezése után kaphatja meg az adott jogcímen igényelt felvételi pontot. A jelentkezőknek szintén eddig a határidőig van lehetőségük módosítani a személyes adataikon is, ha a jelentkezés beadása óta azokban valamilyen változás történt.

Szintén legkésőbb július 9-ig lehet módosítani a jelentkezéskor eredetileg megjelölt intézmények, szakok sorrendjét. Ez csak egyszer tehető meg, és csak a már megjelölt helyeket lehet módosítani, új jelentkezési hely felvételére nincs lehetőség.

A dokumentumpótlást és sorrendmódosítást háromféleképpen tehetik meg a jelentkezők. Beküldhetik elektronikusan a www.felvi.hu oldalról elérhető e-felvételi szolgáltatás keretében, vagy postai úton az Oktatási Hivatal címére, illetve benyújthatják személyesen az Educatio Nonprofit Kft. Ügyfélszolgálatán.

A dokumentumokból elegendő egy darab másolati példányt csatolni. Fontos, hogy a másolat jól olvasható, valamint egyértelműen azonosítható legyen, azaz szerepeljen rajta a jelentkező neve és felvételi azonosító száma.

(EduPress)



2009. jĂşlius 08., szerda 10:47


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület