CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 6., hétfő, Ivett, Frida napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Diákélet - diákszáj  

A jelentkezők már megtekinthetik felvételi pontszámaikat

Már elérhető a megújult Felvin, a felvételizők személyes oldalán a Pontjaim menüpont, ahol a regisztrációval rendelkező jelentkezők megtekinthetik a jelentkezési helyeiken számított összpontszámaikat, illetve azok részleteit. A menüpontban a számok mellett található súgó segít megérteni a számítási mechanizmust - tájékoztatta az Educatio Nonprofit Kft. az Edupresst.

A pontszámítás alapjait a megszerzett középiskolai eredmény, az érettségi minősítés, a megszerzett nyelvvizsga, az esetleges felsőfokú végzettség vagy többletpontot igazoló papír alkotja. A dokumentumpótlás határidejeként megállapított július 9-éig minden felvételizőnek be kellett küldenie a pontszámait igazoló dokumentumokat. Az adatokat feldolgozó Educatio Nonprofit Kft. felhívja a jelentkezők figyelmét, hogy az adatok rögzítéséig egy kis türelemre van szükség, tehát ne ijedjenek meg a felvételizők, ha személyes oldalukon - "Az én felvim" - még nem szerepelnek az utólag beküldött adatok. A jelentkezők pontszámaikat nem csak a személyes oldalukon, hanem az e-felvételiben, a Jelentkezések és pontszámok menüpontban is megtekinthetik.

Amennyiben a felvételizőknek kérdésük merülne fel a pontszámítással kapcsoltban, azt a három jól megszokott módon - elektronikusan, levélben vagy személyesen - jelezhetik. Elektronikusan, az e-felvételi segítségével benyújthatják pontszám-felülvizsgálati kérelmüket, az Educatio Ügyfélszolgálatán személyesen, e-mailben vagy telefonon jelezhetik problémájukat, illetve levélben az Oktatási Hivatal címére küldhetik észrevételüket.

A mindent eldöntő ponthúzás július 23-án lesz. A felvételizők aznap este a Felvi oldalán, vagy később a napilapokból értesülhetnek a megállapított ponthatárokról. Az én felvim oldallal rendelkezők rögtön megnézhetik, sikeres felvételit tettek-e, illetve azok a felvételizők, akik megadták jelentkezési lapjukon mobiltelefonszámukat, sms-ben is kapnak értesítést az eredményről.

(EduPress)



2009. július 17., péntek 16:08


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület