CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 3., pĂ©ntek, Tímea, Irma napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sportcentrum  

..a remény tovább él.

EUROLIGA NEGYEDDÖNTŐ NŐI KOSÁRLABDA MÉRKŐZÉS:

GYSEV-RINGA - BK GAMBRINUS BRNO 74:67 (43:33)


A negyeddöntő második mérkőzésén a GYSEV-RINGA megszerezte a titkon remélt győzelmet és ezzel ébren tartotta a reményt a "final four"-ba jutásra. Persze ehhez a Brnonak is lesz egy-két szava, ugyanis a mindent eldöntő harmadik mérkőzést Brnoban játszák.

Nagyon jól kezdett a hazai társaság és magabiztos védekezéssel és támadással megszerezte a vezetést és már ki sem adta a kezéből. Először Mandic és Hollósy volt eredményes és az ő kosaraikkal biztos 16:9 arányú vezetésre tettek szert a 8. percben. Gyakori cserékkel Armaghani frissen tudta tartani csapatát és ez magabiztos vezetést eredményezett. A 13. percben 23:16, majd a 18. percben 36:31 volt a különbség, amikor a felzárkózó vendégeket Poto három duplája állította meg és a félidőre a megnyugtató 10 pontos különbség alakult ki.

A második félidőben fokozódott a harc, de látszott, hogy Mandicék elszántsága töretlen és győzelmüket nem tudták a nagyhírű vendégek kérdésessé tenni. Mandic továbbra is bátran és jól dobott és ehhez jött Vilipic meglepő dobóteljesítménye. Olyat produkált, amit ritkán láttunk tőle, 4-5m-ről dobott pontos tempókat, mozgásból célzott pontosan és remekül küzdött. De a többiek is kitettek magukért, Poto és Eördögh mezőnymunkája, jókor dobott kosarai sokat jelentettek. Kár, hogy Radnóty és Donkó bátortalanok voltak és a végjátékban egy-két eleminek tűnő hiba is belecsúszott a játékba, mert ez a győzelem tíz pont fölötti is lehetett volna, ami a harmadik találkozóra is mély nyomokat hagyott volna a Brno csapatában. No de így is szép volt és reményekkel utazhat a csapat egy hét múlva Brnoba.

GYSEV: POTO 11/3, EÖRDÖGH 9/3, MANDIC 22/6, Hollósy 6, VILIPIC 19, Cs: DÉNES 5/3, Donkó -, Radnóty 2. Edző: Saeed Armaghani.

BRNO: Hamzová 7, BOGOJEVIC 19, MACHOVÁ 11/6, Vodicková 7, SZTYEPANOVA 8, Cs: Vecerová 9, Kameniková -, Vitecková 6. Edző: Jan Bobrovsky.

Tvordy György



2000. március 03., péntek 00:00


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület