CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 29., hĂ©tfĹ‘, Péter, Albert, Albertina napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sportcentrum  

GYSEV-RINGA-PVSK-MIZO 64:57

NŐI KOSÁRLABDA DÖNTŐ:
GYSEV-RINGA - PVSK-MIZO 64:57 (34:34)


Nagyszerű mérkőzést láthatott a rekord számú néző. Sok pécsi szurkoló is elkísérte kedvenceit és sportszerű buzdítást mutattak be, ami eltörpült a soproniak szurkolása mellett. A csapatok nagyszerűen küzdöttek és magas színvonalú mérkőzés alakult ki. Az első percekben a pécsiek jutottak néhány pontos vezetéshez, amit sikerült megfordítani főleg Balogh Judit igen pontos játékával. Végig embert fogva védekeztek a csapatok és nagyon szívósan látták el feladatukat. Feltűnő volt, hogy a soproniak milyen bátran cseréltek és keresték a legjobb formában levőket. Ezen kívül az is meglepő volt, hogy Orekhova kezdett, de néhány perces játék után a cserepadra került és már nem is játszott többet. Az első félidő nagy részében kiegyenlített játék folyt, amit hűen tükröz az eredmény is.

A második félidőben az első kosarat a Pécs szerezte, de ezután soproni eredményes támadások következtek és hamarosan hét pontos különbséget mutatott az eredményjelző. Ez sokáig megmaradt, majd vészesen fogyni kezdett. Volt egy időszak, amikor 5 percig a hazaiak nem tudtak pontot dobni. Egy pontra csökkent a különbség, de innen ismét sikerült elhúzni és másfél perccel a vége előtt megint kilenc pontos volt a GYSEV-RINGA előnye. Innen már csak az eredmény tartására törekedtek a soproni hölgyek, bár néhány bosszantó hiba - labda eladás - csúszott a játékba, de ezt a pécsiek nem tudták kihasználni. Ekkor főleg három pontos kísérleteket tettek, de ezek célt tévesztettek.

A mérkőzést befolyásoló tényezők közé tartozott, hogy Balogh végig nagyon magabiztosan játszott és amikor kellett fontos pontokat dobott. Társai nagyon jól küzdöttek és felváltva hozták pontjaikat: voltak Bajkusának, Béresnek, Kurtinaitienenek, Aniticsnek jó dobásai, amik nélkül nem lehet nyerni. A bírók végig következetesen kézben tartották a mérkőzést és a döntőhöz méltóan fújtak. Folytatás szerdán Pécsett.

A GYSEV-RINGA kosár dobói: Balogh 27/6, Anitics 12/6, Béres 12, Kurtinaitiene 4, Bajkusa 9/3.



1999. április 26., hétfő 00:00


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület