CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 10., pĂ©ntek, Ármin, Palma napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sport  

MATÁV SZURKOLÓK TALÁLKOZÁSA A JÁTÉKOSOKKAL

Az életben mindig vannak különleges pillanatok. Az egyik ilyen, amikor a szurkoló nem csak a pálya széléről látja kedvenc csapatát, hanem esetleg egy kellemes környezetben beszélgethet játékossal, edzővel és klubvezetővel. Elmondhatja észrevételét, baráti tanácsokat adhat és tisztázhatja a félreértéseket. Kristóf bácsi szerint- A nézőből lassan alakul ki a szurkoló. El kell telnie 4-5 meccsnek, hogy az emberek újra mérkőzésekre járjanak. Ha visszakanyarodunk az elmúlt évekhez eszünkbe, jut, hogy Sopronban buktak meg színészek és zenészek is egy-egy rendezvényen. -A szurkolók szerint ezzel a csapattal ez nem történhet meg az idei bajnokságban.

Az est előrehaladtával oldódnak a gátlások szurkolók és játékosok között. Felidézik az elmúlt meccseket. Mindenki szereti, ha egy mérkőzésen több gól születik, akkor a közönség lelkes, de az igazi focibarátok akkor sem keserednek el ha a játék kicsit lelassul, nyögvenyelőssé válik. A fanatikusabbak mindig ott vannak a pálya szélén, elkisérik csapatukat az idegenbeli mérkőzésekre, ezért elvárják, hogy a labdarúgók minden tekintetben kiszolgálják őket. Így történt az este is. Főszurkolóknak kijáró tisztelettel bántak a játékosok a megjelentekkel, pedig nem mindenki tudta, hogy találkozni fognak. Ez volt a meglepetés. Aztán történt mégvalami. Akármilyem hihetetlen dalra fakadt a társaság. Jó hangúak előnyben voltak. A Matávot utoljára akkor látták énekelni a törzsvendégek, amikor a SFAC ellen játszottak. A kitartóbbak tovább beszélgettek, közben elhangzott egy-két "taktikai tanács" is Kovács úrtól, amit a csapatnak és edzőjüknek szánt. Szerinte a Matáv Sc új szerzeményei beváltják a hozzájuk fűződő reményeket, így nagy esély van a feljutásra, és a Roth féle sikerszféra kitart 2000. Júniusáig.

Aki ott volt látta, hogy szükségük van egymásra. A csapat nem létezhet szurkolók nélkül a szurkolók, pedig nem tudnának meglenni csapatuk nélkül. Ezért fontos, hogy a jövőben egymás támogatását élvezzék, még akkor is, ha egy-egy alkalommal súrlódások alakulnak ki. Akár hazai, akár idegenbeli mérkőzésről van szó, aki szereti csapatát, kitart mellettük. Ők már megtalálták az egymáshoz vezető utat az est folyamán, de a végeredményre még várni kell egy kicsit, de a kitartóak biztosak a sikerben, hiszen tervezik a következő összejövetelt és a szurkolói klub hivatalos megalakulását.



1999. augusztus 31., kedd 00:00


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület