CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 6., hétfő, Ivett, Frida napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sportcentrum  

Felemás SMAFC szereplés

KOSÁRLABDA MAGYAR KUPA MÉRKŐZÉS A LEGJOBB NÉGY KÖZÉ JUTÁSÉRT


SMAFC PANNÓNIA MED HOTEL - SZEDEÁK AKUTHERM 103:107 (46:53)


Sajnos az álom szerte foszlott! A szurkolók abban reménykedtek, hogy a SMAFC ledolgozza a Szegeden kapott 15 pontos hátrányt és bejut a Magyar Kupa négyes döntőjébe. Nem így történt. A védekezés megint átjáró ház volt és a szegediek éltek is a lehetőséggel és már az első félidőben jelentős előnyre tettek szert. Hiába volt a zóna védekezés, a letámadás viszont az ellenfél megközelítését jelentette az első félidőben.

A második félidőt a hazaiak az 1-3-1 zóna védekezésssel kezdték, azonban ez sem bizonyult jobbnak a korábbiaknál. Sajnos sehogyan sem sikerült a vezetést átvenni és erre a mérkőzés utolsó fázisában sem került sor. Itt már a csapatok végleg nem törődtek a védekezéssel csak rohantak a pontokért. Ennek az lett a vége, hogy mindegyik csapat átlépte a bűvös 100-as határt, de sajnos a vendégek oldalán maradt a nagyobb szám. A hazaiak kosár dobói: Palotay P. 14/6, Kolonits 3, Kotlik 3/3, Szlávik B. 24/3, Mogyorósy 9, Pojbics 22/6, Molnár 7/3, Palotay B. 12/3, Vavra 5, Patkós 4/3.

A SMAFC PANNÓNIA MED HOTEL csapata annak ellenére, hogy nem tudta kiharcolni a négyes döntőbe jutást, nagyszerű fegyvertényt hajtott végre azzal, hogy a Magyar Kupában a Soproni Ászok KC és a Pécsi MATÁV NBIA csoportos csapatok legyőzésével a legjobb nyolc közé verekedte magát. Ez a dicsőség már nagyon régen nem sikerült soproni férfi csapatnak és hogy a SMAFC félig amatőr csapatának sikerült, ez mindenképpen szép eredmény és azt mutatja, hogy jó úton halad a csapat. Csak így tovább és akkor a bajnokság rájátszásában is további örömöket tudnak szerezni szép számú szurkolójuknak. GRATULÁLUNK!

KOSÁRLABDA NBIB CSOPORTOS RÁJÁTSZÁS


SMAFC PANNÓNIA MED HOTEL - SZEDEÁK AKUTHERM 82:76 (35:39)


A tegnapi mérkőzés visszavágójának is tekinthető mérkőzésen megint a vendégek kezdtek jobban és megint a védekezéssel volt a baj. Azonban nagyon szimpatikus volt, hogy a soproniak nem ismertek elveszett labdát és a vezetést is átvehették volna az első félidő végén ha nem történik egy-két váratlan eladott labda.

A második félidő elején a szegediek vesztették el sorozatban a labdát és ezt a SMAFC kihasználta és a félidő közepén átvette a vezetést. Nagyon izgalmasan alakult a végjáték és ekkor a hazaiak néhány jó egyéni teljesítménnyel bebiztosították a győzelmet. A második félidőben ismét bebizonyosodott, hogy a hatalmas akarás átsegítheti a csapatot a hullámvölgyeken és elérheti a sikert. Ez a győzelem még nagyon fontos lehet a rájátszás végeredményét illetően. A SMAFC Pannónia MED Hotel kosárdobói: Palotay P. 6, Molnár 11, Pojbics 17, Kolonits 18, Szlávik B. 4, Kotlik 2, Mogyorósy 15, Vavra 6, Patkós 3/3.



1999. február 05., péntek 00:00


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület