CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 19., péntek, Emma napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Sopron is nyertese a Széchenyi Tervben meghirdetett turizmusfejlesztési pályázatnak- A bíróság elhalasztotta a kórház radiológiai osztályának perét

Civitas Hírmagazin 2001.02.28.

A Berzsenyi Dániel Evangélikus Líceum telefonszáma megváltozott. Az új szám: 99/512-430

Matolcsy György gazdasági miniszter bejelentette, hogy Sopron is nyertese a Széchenyi Tervben meghirdetett turizmusfejlesztési pályázatnak. Sopron a konferenciaközpont megépítésére nyert négyszázmillió forintot. “Kétszer ad, aki gyorsan ad” - kommentálta az eseményt Nyerges Ferenc, a Pro Kultúra Kht. ügyvezetője.

A Magyar Vöröskereszt Sopron területi és munkahelyi szervezetei véradásra várják a soproni Rendőrkapitányság, a Tűzoltóparancsnokság, a Ciklámen Rt., valamint a Civis Pince Baráti Kör véradóit holnap 8.00-tól 14.00 óráig a Területi Vérellátó Intézetben.

“Nyitott szerdát” tart ma 17.00 órától 20.00 óráig az MSZP Soproni Szervezete. A holnapi fórum témája a magyar egészségügy.

Későbbi időpontra halasztotta a Megyei Bíróság a soproni Erzsébet Kórház Radiológiai osztályának működtetésére vonatkozó pályázat törvénytelenségei miatt indított per megtárgyalását. A bíróság újabb iratokat kér be az eddigi működtetőktől, a soproni önkormányzattól és a Közbeszerzési Tanácstól. Az önkormányzat képviselője kérte a kereset elutasítását.

Kránitz László, Mészáros Tivadar és dr. Bertha László, az MSZP önkormányzati képviselői pénteken délután négy órától várja fogadóórára az érdeklődőket a jereváni nyugdíjas klubban. Boros László fél háromtól fél ötig az MSZP-irodában, míg Varga Gyula a Brennbergi Általános Iskolában este hat órától tartja fogadóóráját.

A Soproni Polgárőr Egyesület várja mindazok jelentkezését, akik szívesen bekapcsolódnának az Egyesület munkájába. Jelentkezni lehet minden hétfőn délután 17.00 órától a Kossuth Lajos utcai volt BM Klubban.



2001. február 28., szerda 22:46


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület