CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 23., kedd, Bel napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sportcentrum  

2. Szomorú vereség Wuppertalban

Vereség Wuppertalban

BTV GOLD-ZACK WUPPERTAL - GYSEV-RINGA 79:58 (24:13, 11:16, 24:16, 20:13)

Nem a legjobb előjelekkel kezdődött a találkozó, mivel Eördögh derékfájdalmai miatt nem lehetett a kezdő csapatban. Helyette Dénes lépett parkettra azzal a feladattal, hogy próbálja kivonni a játékból Von Saldernt, aki Sopronban ponterősnek bizonyult. Nos ez nem sikerült tökéletesen, mert 19 pontot ért el Von Saldern. Balogh Juditot éppen ez a Von Saldern védte, mert az első összecsapáson Brondello nem bírt vele. A hazai pálya előnye gyorsan megmutatkozott, mert Zirková kosarára Brondello triplával és duplával válaszolt. Az 5. percben 13:4-re vezettek a németek és a negyed végéig 11 pontra növelték előnyüket. A csereként beállt Eördögh továbbra is fájlalta derekát és Donkónak kellett felváltania. A második negyed soproni rohamokkal indult és Zirková valamint Seres pontjaival sikerült 3 pontra felzárkózni. A német időkérés után Seres triplájával egyenlő lett az állás. Balogh kitett magáért, de sajnos ugyanez Vilipicről és Kovácováról nem volt elmondható. A 17. percben 27:26-ra a soproniak vezettek, azonban mint később kiderült ez volt ezen a találkozón az egyetlen ilyen alkalom. A félidőben 6 pontos hazai előnnyel vonultak pihenőre a csapatok. A folytatásban sok labdakezelési és átadási hiba csúszott Baloghék játékába és az egyre magabiztosabb wuppertaliak fokozatosan növelték előnyüket. A 29. percben 57:43, majd a 37. percben 77:56 volt az eredmény. A befejezésben sem sikerült javítani a helyzeten, főleg mert a centerek továbbra sem voltak ponterősek és Baloghnak is nagyon meg kellett küzdeni minden pontért. A 21 pontos vereség kicsit soknak tűnik, bár a páros mérkőzés végkimenetelét illetően nincs jelentősége. Folytatás március 8-án Sopronban.

WUPPERTAL: BRONDELLO 22/6, Lesdema 11, HARROWER 12/3, VON SALDERN 19, Askamp 9, Cs: Kratschmann 2, Kehrenberg 4, Comtese -. EdzQĺ Olaf Lange

GYSEV-RINGA: Zirková 10/3, BALOGH 21/6, Dénes 3/3, Kovácová 2, Vilipic 8, Cs: Eördögh 2, SERES 8, Donkó 4, Edző: Sterbenz László.



Tvordy György

2001. március 02., péntek 15:08


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület