CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 2., csütörtök, Zsigmond napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Civitas Hírmagazin 2001. március 8.

A Soproni Ipari és Innovációs Park KFT ügyvezető igazgatója Gálné Kapás Márta tájékoztatót tart a parkba való betelepedési lehetőségekről és feltételekről ma délután három órakor a kamara székházában a Deák tér 14.sz. alatt. Várják a vállalkozások képviselőit, akik kedvező helyen, kedvező feltételek között szeretnének működni.

A művelődés és az idegenforgalom együttműködési lehetőségeiről tárgyalnak Keszthely és Sopron város vezetői ma 10 órától a városházán.

Idén is színes és érdekes programok várják a közönséget a Soproni Tavaszi Napok rendezvényein. A szervező Pro Kultúra kht igazgatója, Horváth Zoltánné elmondta: sikernek tartja, hogy az idei évben a Vígszinház társulata is elfogadta városunk meghívását.

Ifj.Arszin Miklós, a belváros önkormányzati képviselője ma délután négy és öt óra között tartja fogadóóráját az Új utca 3.szám alatti FIDESZ irodában.

Sopron város önkormányzata tisztelettel kéri az autótulajdonosokat, hogy az 1848/49 évi szabadságharc tiszteletére rendezett ünnepségek miatt március 14-én 12 órától 15-e 12 óráig ne vegyék igénybe a Petőfi téri parkolót.

A Soproni Polgárőr Egyesület várja mindazok jelentkezését, akik szívesen bekapcsolódnának az szervezet munkájába. Jelentkezni lehet minden hétfőn délután 17.00 órától a Kossuth Lajos utcai volt BM Klubban.

A II. Magyarországi Nemzetközi Macskakiállításnak ad otthont a Soproni Sportcentrum szombaton és vasárnap. A kiállítást, mely mindkét napon 10-18 óráig látogatható 14 bírálati körben rendezik fajta és házimacskák részére.

2001-ben a nyári időszámításra március 25-én vasárnap éjjel kezdődik majd meg. Az órákat március 25-én éjjel két órakor három órára kell majd állítani.

Gyakorlati teológia, a teológia gyakorlata címmel dr Szabó Lajos, az Evangélikus Hittudományi Egyetem rektora tart előadást a Líceum színháztermében ma délután négy órakor.

A Scarbantia Szabadegyetem ma délután hat órakor tartja következő előadását a METESZ székházban. Dr Tóth Endre, a Nemzeti Múzeum igazgatója tart vetítettképes előadást Szent István koronázásáról és a koronázási jelvényekről.



2001. március 08., csütörtök 20:29


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület