CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 20., szombat, Tivadar napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Civitas Hírmagazin 2001.03 13.

Petőfi Napok 2000 címmel, ismét diáknapokat rendez péntekig a Petőfi Sándor Általános Iskola.Sportversenyek, vetélkedők, kulturális bemutatók, kiállítások színesítik a hét programját.

A Magyar Hidrológiai társaság soproni Szervezete ülést tart ma délután két órától a MTESZ székházban. Téma. A fertőrákosi vízbázis védelembe helyezésének terve.

Dr. Gimesi Szabolcs polgármester március 28-ig szabadságon lesz. Helyettesítését ez idő alatt dr. Tengerdi Antal alpolgármester látja el.

A Soproni Városüzemeltetési Kft értesíti a lakosságot, hogy március 15-én, csütörtökön nem lesz szemétszállítás. Helyette, a csütörtöki körzetekből március 16-án pénteken gyűjtik össze a hulladékot.

Idén is színes és érdekes programok várják a közönséget a Soproni Tavaszi Napok rendezvényein. A szervező Pro Kultúra kht igazgatója, Horváth Zoltánné elmondta: sikernek tartja, hogy az idei évben a Vígszínház társulata is elfogadta városunk meghívását.

Sopron város önkormányzata tisztelettel kéri az autótulajdonosokat, hogy az 1848/49 évi szabadságharc tiszteletére rendezett ünnepségek miatt március 14-én 12 órától 15-e 12 óráig ne vegyék igénybe a Petőfi téri parkolót.

A Soproni Polgárőr Egyesület várja mindazok jelentkezését, akik szívesen bekapcsolódnának az szervezet munkájába. Jelentkezni lehet minden hétfőn délután 17.00 órától a Kossuth Lajos utcai volt BM Klubban.

2001-ben a nyári időszámításra március 25-én vasárnap éjjel kezdődik majd meg. Az órákat március 25-én éjjel két órakor három órára kell majd állítani.



2001. március 13., kedd 19:20


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület