CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 23., kedd, Bel napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

VOLT - fesztivál  

Nyakunkon a VOLT Fesztivál!


Épp az imént voltam a Volt feszkó oldalán, csak úgy betérőleg, hogy utána egyből a porelszívás-hálózatnak áldozzak, na ez tűnik ma estére újfent elmaradni.
Ugyanis. Most olybá fog tűnni, hogy én egy közepesen sikeredett PR-cikket írok, aminél persze kilóg a lóláb, pedig nem is. És épp ez az, amit senki a földön nem fog elhinni.

Szóval, miután felületesen átfutottam az oldalt, rájöttem, hogy nekünk annyira jó lesz, hogy az efelett érzett örömömet képtelen leszek magamban tartani. Így aztán áttrappoltam Hajnalkához, aki épp egy vitathatóan izgató hálóingben és pózban ült ágya szélén, és lehúztam pár szál cigarettára, majd dacolva a szobámban uralkodó sarkköri viszonyokkal, lecsaptam a múlt hétről maradt pohár borra, amit bölcs előrelátással nem öntöttem az udvarra.
Rosszabb, mint valaha volt (emlékszem, még a kezdetek kezdetén volt egy srác, aki szintén akkor próbálkozott először az írással, és az által akart mintegy figyelemfelkeltő lenni, hogy az ugyanerről a fesztiválról írott cikkében minden egyes volt szót vastagon szedett; hallatlanul eredeti), de legalább kétes eredetű miazmák úszkálnak benne. A borban.

Témára. Vagyis. Annyira de annyira jó lesz, hogy nose. Ide nézz.

Palotai Besh O Drom Tűzijáték (csütörtök, Fő tér)

Quimby Anima Vadim(Ninja Tune-UK, embertelen) Infra Gandhi(EstFM) Emil.Rulez! (ki ne hallotta volna a Zazie az ágyban című örökzöldjüket - aki nem, tegye gyorsan) PUF (kis nosztalgia) Korai Öröm!!! Belga (Ovirap, Nem barátom a kaller többé, vagy valami hasonló) Sub Bass Szabi Besh o Drom (megint) plusz még egy rakat DJ (Jutasi, Shuriken, Keiser, de őket én nem szeretem) (péntek, Sportcentrum)

Perfect Name (egy kis depi mindenkinek kell, én még nem tudtam végighallgatni, azért jók) Yonderboi (!!!)Ganxsta Zoli+Kispál uplugged+Heaven Street Seven (mint mindig), ugyanakkor, ami még ennél sokkal de sokkal fontosabb: Colorstar+Neo+Másfél, így szépen sorban, ami felér egy kisebbfajta öngyilkossággal, a szó legjobb értelmében véve, és még DJ-k, főképp Cadik(anima) meg Feaky D (EstFM), de még olyanok is, mint Tommyboy, Sterbinszky meg Igor do Urden, ami nagyon kömény (szombat, Sportcentrum).

Mondjam még? Ezen kívül még sok más, ami kevésbé, legalábbis nekem.
Lesznek még erotikus és groteszk kisfilmek, továbbá válogatás a Mediawave animációs filmjeiből, ami után bárki megnyalná az összes ujját, sőt lesznek Filmszemlés mozik is, úgyhogy nem megfeledkezni róla.

A hőmérsékleti viszonyok rohamosan romlanak, a Danubius pedig újabb mélységeket súrol, így kénytelen vagyok rövidre fogni. Akit érdekel a teljes program és egyéb részletek, látogasson el a hivatalos oldalra, lehet csorgatni a csorgatnivalókat, meg várni a tavaszt.

quickshower2001. március 27., kedd 22:21


címlap zóna archívum
© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület