CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. március 28., csütörtök, Gedeon, Johanna napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Civitas Hírmagazin

Jogsértőnek minősítette a Megyei Közigazgatási Hivatal a soproni közgyűlés helyi busztarifáról szóló rendeletét. A kormány központi ajánlása csak 6%-os emelést javasolt, ezzel szemben Sopronban 10%-kal drágulnak a viteldíjak. Az ügyet rövidesen az Alkotmánybíróság fogja vizsgálni.

A soproni önkormányzat 1,3 millió forintot nyert az Ifjúsági és Sportminisztérium drogellenes pályázatán. A pénzt a Kábítószerügyi Egyeztető Fórum létrehozására és működtetésére fordíthatja Sopron városa.

Május végén ismét megrendezik városunkban a Soproni Borünnepet. Az előkészületekről tájékoztatót tart az érdeklődőknek és a borosgazdáknak dr. Molnár Tibor, a Soproni Borvidék Hegyközségi Tanácsának elnöke szerdán 16 órakor a Balfi úti Vincellér-házban.

A soproni óvodák gyűjtési akciót szerveznek az árvízsújtotta települések óvodáinak megsegítésére. Elsősorban az óvodai foglalkoztatáshoz szükséges eszközöket és játékokat, óvodai felszereléseket, nem ruhaneműt várnak. Az adományokat április 10-ig bármelyik soproni óvodában leadhatják a nagylelkű soproniak.

A Magyar Vöröskereszt véradásra várja Sopronkövesd lakóit csütörtökön 16 és 19 óra között a helyi általános iskolába.

Az MSZP soproni önkormányzati képviselői fogadóórát tartanak április 6-án, pénteken. Varga Gyula a Bánfalvi könyvtárban 18 órától, Boros László a Magyar utca 24 sz. alatt 14.30-tól, Bertha Árpád, Kránitz László és Mészáros Tivadar pedig a jereváni Nyugdíjasklubban várja a város polgárait.

A Soproni Polgárőr Egyesület várja mindazok jelentkezését, akik szívesen bekapcsolódnának a szervezet munkájába. Jelentkezni lehet minden hétfőn délután 17.00 órától a Kossuth Lajos utcai volt BM Klubban.

Titok és varázslat címmel természeti témájú vetélkedősorozatot indít a Kurucdombi Fiókkönyvtár 4 fős családi csapatok részvételével. Az írásbeli fordulók után a döntőt április 25-én, szerda délután rendezik meg. Jelentkezni lehet a 335-672-es telefonszámon.



2001. április 04., szerda 16:03


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület